Güntner is één van de wereldleiders in de koeltechnische markt voor verdampers, condensors en drycoolers. Uniechemie heeft overeenstemming bereikt met Güntner met betrekking tot de verkoop van deze producten. 80 jaar ervaring vormt de basis voor de ontwikkeling van de innovatieve producten en uitstekende ondersteuning van Güntner aan ons en onze klanten.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Met genoegen bieden wij u hierbij het programma aan voor onze relatiedag. Deze relatiedag staat voor een groot deel in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van CO2. Leveranciers van compressor units, componenten en gereedschap hebben een eigen stand waar de nieuwste producten te zien zijn.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Green & CoolMet de nieuwe CO2Y condensing units biedt Uniechemie kleinschalige koelcapaciteiten aan op een milieuvriendelijke manier.
Afgestemd op de behoeften van de klant, bieden deze compacte units de juiste balans tussen prestatie en eenvoud, samen met een laag geluidsniveau.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Vacature - Technisch Commercieel BinnendienstmedewerkerWij zoeken een echte exportmotor die het verschil brengt. De functie richt zich op het opzetten van een internationaal verkoop- en servicenetwerk. Als export sales manager bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en verder uitbouwen van de contacten met internationale Beijer Ref werkmaatschappijen en klanten en de internationale positionering en verkoop van de compacte warmtepomp TripleAqua.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Certificaat RefcoUniechemie is sinds lange tijd distributeur van Refco precisie en handgereedschappen. Recent is Uniechemie door Refco gecertificeerd als premium distributeur voor het gehele Refco productenpakket.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Vacature - Technisch Commercieel BinnendienstmedewerkerUniechemie heeft de ambitie om dé toonaangevende speler te zijn op het gebied van koudetechniek en airconditioning. Deze ambitie wordt door Uniechemie gerealiseerd door technische ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en continu te investeren in innoverende en duurzame installaties maar bovenal in te zetten op een nog sterkere commerciële organisatie en bezetting.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Uniechemie als aanbieder van koelgassen en Air Liquide als aanbieder van industriële gassen. Dus alles uit één hand is nu ook mogelijk bij Uniechemie en bij Air Liquide. In die combinatie kunnen wij meer voor u betekenen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Uniechemie leverde een nieuwe CO2 compressorunit voor de nieuw gebouwde visafslag in Den Oever. De unit is gebouwd door de zusteronderneming van Uniechemie, SCM Frigo in Italië. De bestaande visafslag moest gedeeltelijk verwijderd worden in verband met de verhoging en verbreding van de dijk tussen de haven en het dorp.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Zomeractie van Uniechemie. Scherpe aanbiedingen voor mobiele en stationaire lekdetectie.
Deze actie is geldig t/m/ 1 september 2017

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

A.T.S. Project fruitkoelingRecentelijk heeft Uniechemie een ammoniak unit gebouwd in opdracht van de firma A.T.S. koudetechniek te Schimmert, mede gespecialiseerd in het bewaren van fruit- en landbouwproducten

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws