Oranje en groen, de zo goed als bij elkaar gelegen kleuren in het kleurenspectrum. Oranje staat voor kracht, energie, creativiteit en toegankelijkheid. Groen staat voor balans, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen en veiligheid. U raadt het al, dit zijn de huisstijl kleuren met de typerende eigenschappen van UNIECHEMIE en BITZER.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Op 24 en 31 december 2018 is UNIECHEMIE gesloten. Uiteraard zijn wij niet helemaal onbereikbaar gedurende de feestdagen. U kunt voor spoedbestellingen gebruik maken van onze 24-uurs servicedienst via het alom bekende telefoonnummer: 055 533 45 29. Onze servicedienst is gedurende de feestdagen bereikbaar op...

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Wat hebben Blonde d’Aquitaine, Ierse Os gemeen met Pool Koudetechniek en UNIECHEMIE? Heel eenvoudig; duurzaamheid, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke aandacht! UNIECHEMIE zet samen met haar gewaardeerde relatie Pool Koudetechniek net dat stapje extra. Het bewijs? Een prachtig CO2 DX-boostersysteem voor de vleesverwerkingsindustrie!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Chill out!

08-11-2018

Je hebt propaan chillers en je hebt propaan chillers van AERRE. Boffen wij even dat wij deze VOLVO onder de propaan chillers aan ons assortiment hebben toegevoegd. Kwaliteit, veiligheid en milieubewustheid staan namelijk bij zowel AERRE als UNIECHEMIE hoog op de agenda.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

UNIECHEMIE ademt koeltechniek. Zo bouwen wij met passie voor dit vak en met behulp van onze gekwalificeerde medewerkers de mooiste units samen. De passie voor koeltechniek delen wij ook met onze gewaardeerde relatie Govers Koeltechniek.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

UNIECHEMIE, ready for take off! Wij maken een vlucht, niet letterlijk natuurlijk. Wel figuurlijk.
UNIECHEMIE heeft investeringen gedaan, waardoor we goed voorbereid de toekomst in gaan. Wij hebben het hier over de realisatie van een spiksplinternieuw afvulstation voor....

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

SPOT de BITZER app of de BITZER SPOT app? Hoe je het ook wendt of keert, met de gratis BITZER SPOT app is het te allen tijde mogelijk BITZER producten te controleren op echtheid middels het gebruik van de QR-code. Altijd en overal!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Is koudemiddel het nieuwe koper? U weet waarschijnlijk gelijk waar wij het over hebben.
Wij hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken, de gevolgen voor de koeltechnische branche door toedoen van internationale verdragen zoals het Montreal Protocol, de F-gassenverordening en het beschikbare HFK-quotum.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Voor ieder wat wils. Wij hebben het over de plug & play condensing units van AREA en Green & Cool voor zowel synthetische- als natuurlijke koudemiddelen. Nu 10% EXTRA korting bij bestelling voor 13-11-2018!

Met recht ‘A REAl ‘ cool solution!

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

Dit belooft weer een unieke beleving te worden. Wij hebben het over uw mogelijke bezoek aan onze stand op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Noteer 11 t/m/ 13 september 2018 vast in uw agenda.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws