Vacature - Technisch Commercieel BinnendienstmedewerkerUniechemie heeft de ambitie om dé toonaangevende speler te zijn op het gebied van koudetechniek en airconditioning. Deze ambitie wordt door Uniechemie gerealiseerd door technische ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en continu te investeren in innoverende en duurzame installaties maar bovenal in te zetten op een nog sterkere commerciële organisatie en bezetting.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Uniechemie als aanbieder van koelgassen en Air Liquide als aanbieder van industriële gassen. Dus alles uit één hand is nu ook mogelijk bij Uniechemie en bij Air Liquide. In die combinatie kunnen wij meer voor u betekenen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Uniechemie leverde een nieuwe CO2 compressorunit voor de nieuw gebouwde visafslag in Den Oever. De unit is gebouwd door de zusteronderneming van Uniechemie, SCM Frigo in Italië. De bestaande visafslag moest gedeeltelijk verwijderd worden in verband met de verhoging en verbreding van de dijk tussen de haven en het dorp.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Zomeractie van Uniechemie. Scherpe aanbiedingen voor mobiele en stationaire lekdetectie.
Deze actie is geldig t/m/ 1 september 2017

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

A.T.S. Project fruitkoelingRecentelijk heeft Uniechemie een ammoniak unit gebouwd in opdracht van de firma A.T.S. koudetechniek te Schimmert, mede gespecialiseerd in het bewaren van fruit- en landbouwproducten

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Uniechemie is sponsor van het congres ‘Koudemiddelen, the next step’ dat plaatsvindt op 13 juni bij Aeres Tech in Ede. Op het congres krijgen bezoekers een overzicht van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van koudemiddelen. De gevolgen van de uitfasering en quotaregeling voor HFK’s worden nu echt merkbaar in de markt. Wilt u weten hoe u op de nieuwe marktsituatie kunt inspelen? Kom dan op 13 juni naar het congres in Ede.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Met CO2  transkritische koelsystemen kunnen significante energiebesparingen worden gerealiseerd die kunnen oplopen tot wel 15%.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Deze nieuwe producten toonden wij op de beurs Klimaatvak.
Meer informatie kunt u bij ons opvragen door contact op te nemen via telefoonnummer 055 533 45 29
of e-mail sales@uniechemie.nl

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

- Afkortgereedschap
- Buigtangen
- Buigveren
- Expander-flare sets
- Soldeerbenodigdheden

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

UNIECHEMIE speelt voortdurend in op de veranderende eisen en ontwikkelingen in de markt. Of het nu gaat om de toenemende belangstelling voor het reduceren van energiegebruik, of de veranderende markt ten gevolge van de nieuwe koudemiddelen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws