Voor ieder wat wils. Wij hebben het over de plug & play condensing units van AREA en Green & Cool voor zowel synthetische- als natuurlijke koudemiddelen. Nu 10% EXTRA korting bij bestelling voor 30-10-2018!

Met recht ‘A REAl ‘ cool solution!

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

Dit belooft weer een unieke beleving te worden. Wij hebben het over uw mogelijke bezoek aan onze stand op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Noteer 11 t/m/ 13 september 2018 vast in uw agenda.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Tijdens de vakantieperiode van 30-07-2018 t/m 10-8-2018 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Psssst… heb je deze vacature al gecheckt? Niet? Als ik jou was, zou ik snel beginnen met lezen!

Wij zijn UNIECHEMIE: een ambitieuze en frisse onderneming op het gebied componenten, koudemiddelen en unitbouw. Wij hebben een duidelijke missie waarmee we onderscheidend zijn in onze branche...

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

U bent afnemer van las- en snijgassen zoals zuurstof en acetyleen of gasmengsels voor MIG/MAG, TIG, Plasma en lasertoepassingen. Of bent u juist afnemer van synthetische- of natuurlijke koudemiddelen? Dan hebben wij een interessante mededeling voor u!

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Gemak, onderhoudsvrij, plug & play. Dat zijn de kenmerken van de CUBO one en CUBO multi. Maar UNIECHEMIE zou UNIECHEMIE niet zijn als we daar geen schepje bovenop doen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Güntner is één van de wereldleiders in de koeltechnische markt voor verdampers, condensors en drycoolers. Uniechemie heeft overeenstemming bereikt met Güntner met betrekking tot de verkoop van deze producten. 80 jaar ervaring vormt de basis voor de ontwikkeling van de innovatieve producten en uitstekende ondersteuning van Güntner aan ons en onze klanten.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Met genoegen bieden wij u hierbij het programma aan voor onze relatiedag. Deze relatiedag staat voor een groot deel in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van CO2. Leveranciers van compressor units, componenten en gereedschap hebben een eigen stand waar de nieuwste producten te zien zijn.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Green & CoolMet de nieuwe CO2Y condensing units biedt Uniechemie kleinschalige koelcapaciteiten aan op een milieuvriendelijke manier.
Afgestemd op de behoeften van de klant, bieden deze compacte units de juiste balans tussen prestatie en eenvoud, samen met een laag geluidsniveau.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Vacature - Technisch Commercieel BinnendienstmedewerkerWij zoeken een echte exportmotor die het verschil brengt. De functie richt zich op het opzetten van een internationaal verkoop- en servicenetwerk. Als export sales manager bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en verder uitbouwen van de contacten met internationale Beijer Ref werkmaatschappijen en klanten en de internationale positionering en verkoop van de compacte warmtepomp TripleAqua.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws