Psssst… heb je deze vacature al gecheckt? Niet? Als ik jou was, zou ik snel beginnen met lezen!

Wij zijn UNIECHEMIE: een ambitieuze en frisse onderneming op het gebied componenten, koudemiddelen en unitbouw. Wij hebben een duidelijke missie waarmee we onderscheidend zijn in onze branche...

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

U bent afnemer van las- en snijgassen zoals zuurstof en acetyleen of gasmengsels voor MIG/MAG, TIG, Plasma en lasertoepassingen. Of bent u juist afnemer van synthetische- of natuurlijke koudemiddelen? Dan hebben wij een interessante mededeling voor u!

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Gemak, onderhoudsvrij, plug & play. Dat zijn de kenmerken van de CUBO one en CUBO multi. Maar UNIECHEMIE zou UNIECHEMIE niet zijn als we daar geen schepje bovenop doen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Güntner is één van de wereldleiders in de koeltechnische markt voor verdampers, condensors en drycoolers. Uniechemie heeft overeenstemming bereikt met Güntner met betrekking tot de verkoop van deze producten. 80 jaar ervaring vormt de basis voor de ontwikkeling van de innovatieve producten en uitstekende ondersteuning van Güntner aan ons en onze klanten.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Met genoegen bieden wij u hierbij het programma aan voor onze relatiedag. Deze relatiedag staat voor een groot deel in het teken van de ontwikkelingen op het gebied van CO2. Leveranciers van compressor units, componenten en gereedschap hebben een eigen stand waar de nieuwste producten te zien zijn.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Green & CoolMet de nieuwe CO2Y condensing units biedt Uniechemie kleinschalige koelcapaciteiten aan op een milieuvriendelijke manier.
Afgestemd op de behoeften van de klant, bieden deze compacte units de juiste balans tussen prestatie en eenvoud, samen met een laag geluidsniveau.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Vacature - Technisch Commercieel BinnendienstmedewerkerWij zoeken een echte exportmotor die het verschil brengt. De functie richt zich op het opzetten van een internationaal verkoop- en servicenetwerk. Als export sales manager bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en verder uitbouwen van de contacten met internationale Beijer Ref werkmaatschappijen en klanten en de internationale positionering en verkoop van de compacte warmtepomp TripleAqua.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Certificaat RefcoUniechemie is sinds lange tijd distributeur van Refco precisie en handgereedschappen. Recent is Uniechemie door Refco gecertificeerd als premium distributeur voor het gehele Refco productenpakket.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Vacature - Technisch Commercieel BinnendienstmedewerkerUniechemie heeft de ambitie om dé toonaangevende speler te zijn op het gebied van koudetechniek en airconditioning. Deze ambitie wordt door Uniechemie gerealiseerd door technische ontwikkelingen op de voet te blijven volgen en continu te investeren in innoverende en duurzame installaties maar bovenal in te zetten op een nog sterkere commerciële organisatie en bezetting.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Uniechemie als aanbieder van koelgassen en Air Liquide als aanbieder van industriële gassen. Dus alles uit één hand is nu ook mogelijk bij Uniechemie en bij Air Liquide. In die combinatie kunnen wij meer voor u betekenen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws