Interessante websites

Op deze pagina hebben wij voor u een aantal links uiteengezet naar externe websites met aanvullende waardevolle informatie.


Beijer Ref
Sinds november 2007 is UNIECHEMIE een onderdeel van BEIJER REF. Met 70 verkooporganisaties in 36 landen is zij één van de meest toonaangevende bedrijven voor de koeltechniek en de airconditioning.


NVKL
De Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling, kortom NVKL, is een representatieve branche- en werkgeversorganisatie van bijna 400 bedrijven in de professionele koudetechniek en klimaatbeheersing.


EPEE
De organisatie EPEE is opgericht door en bestaat uit HVACR bedrijven. Zij stelt zich tot doel het belang van de sector in Europa onder de aandacht te brengen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een visie die leidt tot continuïteit en duurzaam gebruik.


Fluorocarbons
De producenten van fluorkoolwaterstoffen zoals koudemiddelen zijn verenigd in de organisatie EFCTC. Zij hebben een interessante website welke inzicht geeft in de toepassing van deze gassen en de problematiek daar omheen. Tevens geeft het een goed overzicht van alle organisaties (en hun websites) die bij deze problematiek zijn.


Infomil
InfoMil informeert overheden over de implementatie van milieubeleid. Deze website geeft o.a. de regelgeving omtrent CFK's en HCFK's. InfoMil informeert over regels voor koelinstallaties.


Gasflesopslag.nl
Gasflesopslag.nl maakt het u mogelijk om op een eenvoudige manier de opslag van uw gasflessen goed te regelen. Gemak dient de veiligste zaak, of beter gezegd: úw zaak. Dankzij 75 jaar gasfleservaring is er een concept ontwikkeld waardoor u alles voor uw gasflesopslag 24 uur per dag kunt regelen.


Europese Commissie F gassen politiek
Dit is de link naar de klimaatgroep van de Europese Commissie. Veel rapporten, naslagwerk en agendapunten betreffende de F-gassen van deze klimaatgroep.