Interessante websites

Op deze pagina hebben wij voor u een aantal links klaar gezet naar externe websites met aanvullende informatie.


Beijer Ref
Sinds November 2007 is Uniechemie een onderdeel van BEIJER REF. Met 32 verkooporganisaties in 22 landen is zij één van de meest toonaangevende bedrijven voor de koeltechniek en de airconditioning.


NVKL
De Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling, kortom NVKL, is de representatieve brancheorganisatie van 600 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.


EPEE
De organisatie EPEE is opgericht door en bestaat uit HVACR bedrijven. Zij stelt zich tot doel het belang van de sector in Europa onder de aandacht te brengen en een bijdrage te geven aan de ontwikkeling van een visie die leiden tot continuïteit en duurzaam gebruik.


Fluorocarbons
De producenten van fluorkoolwaterstoffen zoals koudemiddelen zijn verenigd in de organisatie EFCTC. Zij hebben een interessante website welke inzicht geeft in de toepassing van deze gassen en de problematiek daar omheen. Tevens geeft het een goed overzicht van alle organisaties (en hun websites) die bij deze problematiek zijn.
FLUORCARBONS are greenhouse gases that can reduce the greenhouse effect.


Infomil
InfoMil informeert overheden over de implementatie van milieubeleid. Deze website geeft o.a. de regelgeving omtrend CFK's en HCFK's. InfoMil informeert over regels voor koelinstallaties. Ga op de site van Infomil naar "zoeken" en zoek op "R22".


Gasflesopslag.nl
Gasflesopslag.nl maakt het u mogelijk om op een eenvoudige manier de opslag van uw gasflessen goed te regelen. Gemak dient de veiligste zaak, of beter gezegd: úw zaak. Dankzij 75 jaar gasfleservaring is er een concept ontwikkeld waardoor u alles voor uw gasflesopslag 24 uur per dag kunt regelen.


Europese Commissie F gassen politiek
Dit is de Link naar de klimaatgroep van De Europese Commissie. Veel rapporten, naslagwerk en agenda punten betreffende de F-gassen van deze klimaatgroep.