Airconditioning

NIEUW: SINCLAIR AIRCONDITIONERS

Het is bijna zover! Wij breiden ons assortiment klimaattechniek uit met airconditioners van het merk Sinclair, een internationaal gerenommeerd merk dat actief is in airconditioning, warmtepompen en chillers.

Met Sinclair brengen wij comfort in woon- en werkomgeving en beschermen wij tegelijkertijd het milieu door gebruik te maken van het laag GWP koudemiddel R32. De sterke, innovatieve productontwikkeling en de uitstekende (technische) support hebben ervoor gezorgd dat het merk Sinclair de laatste jaren internationaal gigantisch is gegroeid. Sinclair airconditioners staan tevens bekend om hun storingsvrije onderhoud, een enorm pluspunt!

Sinclair, combineert een elegant design met hoge kwaliteit en hebben een hoge bedrijfszekerheid. Daarbij zijn deze airconditioners verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Airconditioners van Sinclair zijn voorzien van Plasma-technologie. Hierdoor wordt de lucht gezuiverd, verfrist en worden schadelijke bacteriën verwijderd. Wel zo veilig voor u en uw omgeving!

Wilt u meer informatie over Sinclair of over de collectie, neem gerust contact met ons op!

Neem contact op