ACCESSOIRES & TOEBEHOREN

Naast het aanbod aircosystemen kunt u ook bij UNIECHEMIE terecht voor alles wat u nodig hebt voor het installeren en onderhouden van uw aircosysteem. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment aircotoebehoren. Voor het volledige assortiment inclusief alle afmetingen en technische details kunt u contact opnemen met ons team.

Neem contact op

Geïsoleerde koelleiding

Ervaar het gemak van de voorgeïsoleerde koelleidingen in een mooie zwarte uitvoering. Beschikbaar in enkel geïsoleerde (S) en gecombineerde geïsoleerde koelleiding (P) op rol van 20 of 30 meter.


Leidinggoot

Verschillende afmetingen leiding/kabelgoten met toebehoren. Zoals verloopstukken, platte bochten, T-stukken, eindkappen en nog veel meer.


Bevestigingsmateriaal

Ook voor de bevestiging van uw airco hebben we al het materiaal beschikbaar. Denk hierbij aan: montagerails, leidingbeugels, leidingdragers en dak toevoeren.


Condensorsupport

Voor een complete installatie van de buitenunit en rekening houdend met de geluidseisen is het belangrijk de opstelbalken, lekbakken en trillingdempers niet te vergeten.


Condenswaterpompen

Wanneer een airconditioningsysteem aan het koelen is, ontstaat er condenswater. Het is belangrijk dat dit op een goede manier wordt afgevoerd. Wanneer dit niet op afschot kan, is een condens pomp noodzakelijk.


Koelleiding en fittingen

Onze koperen koelleiding kan geleverd worden op rol of in rechte lengten. Met verschillende wanddiktes en diameters in inch maat of millimeter maat. Daarnaast hebben wij verschillende soldeer- en persfittingen beschikbaar.


Isolatie en tape

Verschillende diktes en soorten slang- en plaatisolatie. Met zelfklevende ladingsdragers en de benodigde accessoires zoals speciale lijm, weefseltape, lijmpompen en reinigingsmiddel.


Koeltechnisch gereedschap

Al het benodigde koeltechnische gereedschap bestel je ook eenvoudig mee. Denk aan: analoge of digitale metersets, vul- en meetslangen, snelkoppelingen, vacuümpompen en -meters, persgereedschap en ontbramers.