MAXA 7-Touch

hét intelligente systeem voor comfort in uw woning

Download de brochure voor de specificaties en accessoires

Een intelligent systeem dat zorgt voor comfort in uw woning. Via de sensoren in de ruimten en in samenwerking met clouddiensten, rekent het systeem het beste comfort voor u uit in elke omgeving. Daarnaast regelt het de temperatuur, vochtigheid en de aanpassingen voor luchthoeveelheid. De 7-Touch heeft een 7"-display met een eenvoudige en intuïtieve interface controle van de thermische conditie van elke ruimte.

KENMERKEN

Koelen en verwarmen
Geïntegreerd beheer van de warmtepomp en stralingspanelen. Automatische regeling van de ventilatorsnelheid op basis van gewenste temperaturen.
Sanitair water
Beheer de warmtepomp voor de productie van sanitair tap warmwater in een boiler.
Ventilatie
Beheer van luchtuitwisseling. Integratie met verwarming en koelfuncties. Automatische activeringen op basis van de ingestelde tijd programma's.
Efficiëntie
Automatische uur programmering dankzij de zelflering (adaptief) functie. Automatische meldingen van afwijkingen in het verbruik.
Cloud
Geïntegreerde internetdiensten met wifi- of LAN-verbindingen.
Controle
Door smartphone-applicaties “My MAXA”.
Cascade
Cascademanagement van meerdere warmtepompen in cascade geplaatst.

De 7-Touch biedt een breed scala aan (uitbreidings)mogelijkheden welke wij onderstaand voor u uiteen hebben gezet:

HUB

Versie zonder display als alternatief voor 7-Touch

Het volledige beheer van comfort in de ruimten wordt toevertrouwd door de regeleenheid in het elektrische paneel van het woning. Middels uw eigen smartphone kunt u de instellingen overal bekijken en wijzigen met de “My MAXA” app.

Compact-8 & MTH

Compacte-8 Modbus I/O uitbreidingsmodule voor fan coil en vloerverwarming beheer, met 8 relais, 2 digitale ingangen belangrijk voor de temperatuurregeling. Installatie op DIN-rail. MTH is een actieve microprocessorsensor voor het meten van de omgevingstemperatuur en relatieve vochtigheid.

R-Touch

Zone temperatuurregelaar

Zone-thermostaat met aanraakscherm met ingebouwd paneel in verticale 503-doos om de thermoregeling van een klimaatzone via een temperatuursensor te beheren. De gebruiker kan de setpointwaarden voor de klimaatzones instellen.

My MAXA: APP & Portal

Beheer op afstand

De ‘my MAXA’ app is een innovatief temperatuurcontrolesysteem dat zorgt dat uw smartphone als het hoofdpaneel voor uw woning functioneert. Door de ‘my MAXA’ app kan men de temperatuur van de ruimten, de uur programmering, het in- of uitschakelen en het volledige beheer van de geïnstalleerde warmtepompen in uw woning regelen. De app is gratis, u kunt deze downloaden vanuit Google Play en de Apple Store.

Spraakbesturing

Met de Hub of 7-Touch kunt u in uw woning de verschillende thermoregulatiezones beheren, ook met uw stem middels toepassingen zoals Amazon Alexa en Google Home. U kunt de temperatuur in woning zelfs in de verschillende ruimten aan- en uitzetten, specifiek de warmtepomp met verwarming beheren en zelfs van buitenaf het koelen van de ruimten besturen via de speciale app.

My.maxa.it portal

U kunt via een browser in het systeem inloggen voor begeleiding van uw airconditioning en verwarmingssystemen. Via de MAXA Portal beheert u de wekelijkse programmering van instellen, kunt u variabele systeemgrafieken visualiseren, de alarmgeschiedenis controleren en u kunt klimatologische trendgrafieken checken. Daarnaast kunt u de parameters van warmtepompen instellen, erg gebruiksvriendelijk in het geval van snel onderhoud. Bij werking buiten de ingestelde parameters ontvangt u een waarschuwing (alarm). Dit is nuttig voor service en onderhoudsinstallateurs of voor het beheer van grote systemen in hotels, campings of in commerciële toepassingen.

Kit MAXA 7-Touch

Overzicht van aansluitschema

Kit MAXA HUB

Overzicht van aansluitschema