MAXA DAS

supervisie, monitoring- en analysesysteem

Download de brochure voor de specificaties en accessoires

MAXA SCADA

De SCADA is het kloppende hart van het DAS-systeem. Het is pc software gekoppeld aan een licentie, gratis indien gekoppeld aan de aankoop van een verbindingsunit. Deze verzamelt alle gegevens en parameters van de unit of installatie in “realtime” en stuurt ze naar het visualisatiesysteem voor grafische visualisatie.

KENMERKEN

Multiverbindingssysteem met lokale units of op één aangesloten LAN / WIFI-netwerk. Ook voor ` externe verbindingen op afstand
Eenvoudig toezicht houden op het model/monitor
Forceren van de machinestatus
Monitoring van systeemvariabelen, met meldingssysteem alarm via pop-up of het sturen van een e-mail
Parametrering van de unit
Procesregistratie
Gebeurtenislogboek en foutopsporing van het dataverkeer
Bijgewerkte revisies van nieuwe modellen snel importeren via bibliotheek
Beheer van gebruikersniveaus
Verkrijgbaar in het Italiaans en Engels
Online ondersteuning
Meerdere niveaus van gebruikersbeheer

MAXA TREND

De MAXA Trend waakt over de gebeurtenissen binnen ons eigen warmtepompsysteem en toont alle lopende processen via configureerbare en aanpasbare grafieken op meerdere niveaus aan. Verder een grafische analyse van de gearchiveerde metingen met personalisatie van de data.

KENMERKEN

Lijst met activering en deactivering van de alarmen met archivering van datum en tijd
Cursorfunctie om grafische gegevens te bekijken en te bladeren
Zoom voor analyse op een tijdelijk detail of gerelateerd aan een reeks waarden
Realtime actualisering van een proces in uitvoering

CONNECTIVITEIT

Er zijn drie manieren om onze warmtepompen op het systeem aan te sluiten. Door middel van het DAS-monitoringsysteem heeft iedere manier een ander werkingsniveau.

1) Seriële converter Directe verbinding met de units via RS-485 seriële kabel en USB. Voor snel onderhoud direct op de machines
2) Lan-Wifi-router Sluit de units aan op een lokaal netwerk met een Ethernet-kabel met WIFI-dekking. Voor een lokale weergave op afstand, ideaal voor residentiële en commerciële toepassingen.
3) Lan-Wifi 3G-router met VPN-tunnel Externe verbinding van de units via een industriële router, waarbij gebruik wordt maakt gebruik van een veilige en beveiligde OPEN VPN-service. Voor het bewaken van een onbeperkte afstand wereldwijd.