Koudedragers

EnergiedragersUNIECHEMIE biedt een breed assortiment van glycoloplossingen.

Glycosol N 100 % g (mono ethyleen glycol met inhibitor)

GLYKOSOL is dat een geelachtige vloeistof op basis van Mono ethyleen glycol voor gebruik als een medium warmte overdracht met zeer effectieve corrosie bescherming additieven en hardheid stabilisatoren van N. GLYKOSOL is N, nitriet, amine en fosfaat vrij. Product kenmerken toepassingen zijn verwarming en koeling systemen, warmtepompen, airconditioners, enz. De Inhibitor van de omwenteling-systeem beschermt alle gebruikte metalen tegen corrosie en deposito's (getest overeenkomstig ASTM D 1384-96, ingediend door het Instituut voor lucht en koeling technologie, Dresden). GLYKOSOL is N in verhouding met water kan worden gemengd. Een concentratie lager is dan 20 Vol.% vermindert de bescherming tegen corrosie en moet worden vermeden. GLYKOSOL N - water-mengsels worden gebruikt meer technische informatie over het product tot een temperatuur van ca. + 125 ° C vindt u in het gegevensblad, die u in het downloadgebied ontvangt.

Voordelen:
Ethyleenglycol heeft de beste koeleigenschappen van alle glycolen en wordt vaker dan propyleenglycol gekozen om deze reden. Ook is er minder volume Ethyleenglycol nodig dan bij propyleenglycol om hetzelfde niveau van antivriesbescherming te bereiken.
Voor de productinformatie verwijzen wij naar onze webwinkel.

® PEKASOL L (propyleenglycol)

® PEKASOL L is een kleurloze en reukloze vloeistof gebaseerd op propyleenglycol voor gebruik als een medium warmte overdracht met zeer effectieve corrosie bescherming additieven en hardheid stabilisatoren. ® PEKASOL  L is nitriet, amine en fosfaat vrij. ® PEKASOL  L als antivries en corrosie bescherming medium die wordt gebruikt in koelsystemen voor de voedselproductie en systemen voor warmtepompen, verwarming - en koelsystemen en sprinkler systemen. De inhibitor van het koelsysteem beschermt alle gebruikte metalen tegen corrosie en deposito's. Zelfs het gebruik van verzinkte onderdelen is mogelijk.
Voor de productinformatie verwijzen wij naar onze webwinkel.
Glycol concentratiemeters

® Pekasol 2000

® Pekasol is een warmte overbrengingsmedium en een waterige oplossing van ecologisch onschadelijk aardzout en acetaat gebaseerde biologische zouten. ® PEKASOL 2000 is amine-, nitriet en fosfaat-vrij. Milieuvriendelijke additieven beschermen het koelsysteem tegen corrosie en afzettingen. PEKASOL 2000® is ontwikkeld als een lage temperatuur koeling pekel voor koeltechnische systemen in de voedingsmiddelenindustrie. Het heeft grote voordelen ten opzichte van glycol gebaseerde producten als gevolg van zijn lage viscositeit. De combinatie van organische zouten met de nieuwe additieven zorgt voor een koeling tot -60 °C met een lage viscositeit. ® PEKASOL 2000 is onbrandbaar en heeft geen vlam- of ontbrandingstemperatuur. PEKASOL 2000® wordt geleverd als een kant en klaar product en moet niet worden verdund. Alle thermodynamische en technische corrosie-eigenschappen gelden alleen voor de specifiek geleverde ® PEKASOL 2000-concentratie. ® PEKASOL 2000 is slechts onder bepaalde voorwaarden mengbaar met ® PEKASOL 50. Het mag niet worden vermengd met andere producten omdat het afzetting of reacties kan veroorzaken.
Voor de productinformatie verwijzen wij naar onze webwinkel.
Attentie: Geadviseerd wordt om de componentkeuze te bepalen in overleg met UNIECHEMIE.

® PEKASOLar (propyleenglycol)

Warmteoverdrachtsvloeistof op basis van propyleenglycol voor alle soorten zonnecollectoren en in combinatie met verwarming en warmtepompen.
® PEKASOLar 100 en de verdunningen (® PEKASOLar 50) zijn kleurloze en reukloze vloeistoffen gebaseerd op propyleen glycol met nieuw ontwikkelde additieven, speciaal voor gebruik in plat- en vacuüm buis verzamelaars en de combinaties met verwarming systemen en warmtepompen. ® PEKASOLar 100 is vrij van fosfaten, silicaten, boraten, aminen, nitrieten en nitraten. Het product beschikt over een nieuw ontwikkelde combinatie van additieven en remmers effectief tegen de vorming van deposito's en corrosie. ® PEKASOLar 100 beschermt alle gebruikte metalen voorwerpen. ® PEKASOLar 50 is een gebruiksklare 45% verdunning van ® PEKASOLar 100 met een bescherming tegen bevriezen tot -28 °C.
Voor de productinformatie verwijzen wij naar onze webwinkel.