Koudetechniek

Ons assortiment

UNIECHEMIE draagt graag bij aan de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten door het aanbod oplossingen op basis van laag GWP en natuurlijke koudemiddelen. Hiermee zorgt UNIECHEMIE voor een lagere wereldwijde klimaatimpact. Ons team stelt u centraal door het bieden van maatwerk, klant specifieke duurzame en energiezuinige oplossingen. Niet alleen voor wat betreft componenten, maar ook op het gebied van koudemiddelen, unitbouw en klimaattechniek. Ons assortiment koudetechniek is compleet, waardoor wij in combinatie met onze technische en ondersteunende rol u altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Wij zijn UNIECHEMIE, welke koeltechnische uitdaging kunnen wij voor u oplossen?

Wilt u een kijkje nemen in ons assortiment? Bekijk dan eens onze catalogussen via onderstaande links:

CATALOGUS KOUDETECHNIEK - NATUURLIJKE KOUDEMIDDELEN
Een bijna 400 pagina tellend koeltechnisch naslagwerk op basis van onze groene toekomstbestendige oplossingen. Met andere woorden, een compleet assortiment componenten, gereedschappen, chillers, compressor en condensing units, booster units en compressor oliën op basis van natuurlijke koudemiddelen. Hoe groen wilt u het hebben?

CATALOGUS KOUDETECHNIEK
Van appendages en kijkglazen tot verdampers, van compressoren tot service artikelen en gereedschap; dat en meer vindt u allemaal in onze CATALOGUS KOUDETECHNIEK.

AERRE R290 (propaan) chillers
UNIECHEMIE is stiekem best een beetje trots. Trots op haar hoogwaardig assortiment. In dit geval zijn we ook trots op onze nieuwe brochure: ‘Chillen met groene koude’, een compleet naslagwerk aangaande onze AERRE R290 (propaan) chillers. Een luchtgekoelde chiller waar wij als koeltechnisch team vierkant achter staan!

Met welke leveranciers werkt UNIECHEMIE zoal samen?

Ontvangt u liever een fysiek exemplaar van onze catalogi? U kunt deze heel gemakkelijk aanvragen via deze link. Ook kunt u ons voor al uw vragen bereiken via sales@uniechemie.nl of 055 533 45 29.