Chemie en procestechniek

ChemieWat doen wij?

Wij helpen onze klanten in de chemische- en proces industrie verder door altijd de beste componenten te adviseren en te leveren. Installateurs in deze branche variëren van klein tot middelgroot tot zeer groot. Hun eisen zijn echter altijd dezelfde. Betrouwbaarheid en kwaliteit! En daar staat Uniechemie voor in. Zo worden lange stops of onverwachte uitval zoveel mogelijk voorkomen.

De laatste stand der technologie

UNIECHEMIE staat erom bekend dat zij veiligheid, milieu en kwaliteit in een hoog vaandel heeft staan. Daarom werken wij met de beste componenten die voldoen aan de meeste standaards. Componenten en compressorunits die wij leveren kunnen (indien overeengekomen) voldoen aan, ASME en UL. UNIECHEMIE beschikt over alle noodzakelijke certificaten voor veiligheid en kwaliteit, zoals CE en PED H1. 

Ervaring

UNIECHEMIE heeft meer dan 70 jaar ervaring in de industriële koudetechniek en wij leveren topproducten aan  installateurs in de chemische en petrochemische industrie.

Specifieke koeloplossingen

Wij bieden u de meest geschikte industriële componenten voor uw proceskoeling zoals:
    Condensors
    Verdampers
    Leidingcomponenten
    Zuiger,- schroefcompressoren
    Koudemiddelen

Ook voor offshore toepassingen.

UNIECHEMIE levert het liefst de milieuvriendelijke koudemiddelen als ammoniak, CO₂ en koolwaterstoffen als propaan, propeen en propyleen. Voor een goed advies kunt u terecht bij onze afdeling Verkoop of onze Project Managers. Contactgegevens vindt u hier.

Standaard eisen

Voor onze leveringen kunnen wij voldoen aan alle keuren die noodzakelijk zijn, zoals:
    ASME
    PED
    EN 378