Een aardgasloos, volledig circulair gebouwd pand dat verwarmd en gekoeld wordt met een wko-installatie. Met een energieprestatiecoëfficiënt van nul en een BREEAM-score van ± 94 heeft het gebouw het keurmerk ‘Outstanding’ gekregen. Het gebouw is volledig remontabel en heeft een hoge koudevraag. Zelfs bij de verbindingen in het pand is er geen lijm of kit aan te pas gekomen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Het is hoog tijd voor de onthulling, vindt u ook niet? UNIECHEMIE lanceert met ingang van 15 april 2020 maar liefst 3 complete ranges warmtepompen voor de utiliteit. Hoe compleet wilt u het hebben?

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Wereldwijd worden de nodige maatregelen getroffen het COVID-19 virus in te dammen. Onze gedachten gaan dan ook uit naar de getroffenen die een dierbare hebben verloren als gevolg van dit virus.
Om onze relaties en onze medewerkers tegen dit virus te beschermen heeft ook UNIECHEMIE de nodige maatregelen getroffen. UNIECHEMIE volgt dan ook de richtlijnen van het RIVM. Inmiddels werken veel van onze medewerkers vanuit huis en volgen we de ontwikkelingen en het welzijn nauwlettend.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

UNIECHEMIE is niet alleen innovatief en duurzaam in koeltechniek. UNIECHEMIE is naast de koeltechnische markt ook een volwaardig partner in de klimaatmarkt.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Een tipje van de sluier? Het betreft een complete serie nieuwe innovatieve klimaatproducten. Nieuwsgierig naar de lancering van deze range?

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Als gevolg van de F-gassenverordening die sinds 2015 van kracht is, worden koudemiddelen met een hoog Global Warming Potential (GWP) stap voor stap uit gefaseerd. Om deze overgang probleemloos te laten verlopen heeft Refrigerant Solutions (RSL) de drop-ins: RS-51(R470B) en RS-53 (R470A) ontwikkeld. Met RS-51 is een laag GWP alternatief beschikbaar voor R404A en R507A, RS-53 is als vervanger van R410A ontwikkeld.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Maakt u gebruik van de Bacharach MGD-100 of de MGS-150 serie gasdetectiesystemen, dan is dit belangrijke informatie voor u. Bacharach stopt met de productie van de MGD-100 en MGS-150 serie. De MGD-100 en MGS-150 serie kunnen met ingang van 1 maart 2020 niet meer besteld kan worden.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Heeft u onlangs op de A73 ter hoogte van Nijmegen gereden? Grote kans dat u een glimp heeft opgevangen van de 18 meter hoge betonstaal constructie op het industrieterrein Bijsterhuizen. Met maar liefst 3 verdiepingen en een totaal vloeroppervlakte van 17.500 m2 zal medio juni 2020 totaalleverancier van food, non-food en versproducten ‘Chefs Culinar’ haar intrek nemen in dit pand

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Winteractie REFMATE

05-02-2020

Tijdelijk ontvangt u op de REFMATE 2- en 4-weg versie maar liefst 10% korting op uw NETTOprijs. Deze digitale manometer set is van Zwitserse makelij en kwaliteit, accuraat, slim, gebruiksvriendelijk en vanwege de mogelijke uitbreidingsopties een aanwinst in het veld. Met recht een betrouwbaar ‘maatje!’

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

Groener kan bijna niet. We hebben het hier over ons aanbod groene toekomstbestendige oplossingen, samengevat in een bijna 400 pagina tellend koeltechnisch naslagwerk! Van aggregaten tot warmtewisselaars, van chillers en compressor units tot vloeistofvaten; het staat allemaal in onze GROENE CATALOGUS.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws