Alstublieft, onze GROENE CATALOGUS. Een 416 pagina’s tellend koeltechnisch naslagwerk op basis van onze groene toekomstige oplossingen. Met andere woorden, een compleet assortiment componenten, gereedschappen, chillers, compressor en condensing units, booster units en compressor oliën op basis van natuurlijke koudemiddelen. Hoe groen wilt u het hebben?

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Henry Technologies introduceert een nieuwe lijn coalescerende olieafscheiders met een werkdruk tot 130 bar, speciaal ontworpen voor de eisen van een transkritisch hogedruk CO2 (R744) systeem. Het betreft de HCOS-37 en HCOS-38 serie.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

BITZER luistert graag naar haar klanten. Op verzoek hebben zij dan ook de Terminal Box voor de HS.85 // CS.85/63 // CS.95/96 serie aangepast. Voor de nieuwe HS.95 serie is deze nieuwe zwarte Terminal Box al als standaard doorgevoerd.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Bacharach stelt een gratis softwareprogramma beschikbaar waarmee het voldoen aan wetgeving wordt vereenvoudigd en koudemiddellekkage makkelijker wordt getraceerd. Is dat even handig!

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Voor vakmensen die af en toe industriële gassen gebruiken biedt UNIECHEMIE in samenwerking met Air Liquide een uniek aanbod: de ALbee ™ en de ARCAL™ serie. De ALbee ™ serie, bestaande uit een zuurstof, stikstof, Argon en Argon/CO2 variant, is verkrijgbaar in kleine cilinders waardoor deze makkelijk hanteerbaar zijn. Ook de ARCAL™ serie met haar TOP intelligente aansluiting voor industriële lasprocessen is eenvoudig in gebruik en makkelijk draagbaar.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Bent u zoekende naar een duurzame, efficiënte en toekomstbestendige plug & play condensing unit? Voor welke type koudemiddel kiest u dan? Kiest u voor een standaard uitvoering of moet een condensing unit uitbreidbaar zijn met optionele accessoires? Hoe dan ook, het antwoord op uw vragen vindt u misschien wel in dit spotlight bericht.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Eindelijk is het zover, ons aanbod warmtepompen op basis van de koudemiddelen R410A, R32 en R290 staat online! UNIECHEMIE is dan ook trots op deze complete range warmtepompen voor de utiliteit. De hoogste tijd om u het complete aanbod en de daarbij behorende gedetailleerde informatie te presenteren.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Een aardgasloos, volledig circulair gebouwd pand dat verwarmd en gekoeld wordt met een wko-installatie. Met een energieprestatiecoëfficiënt van nul en een BREEAM-score van ± 94 heeft het gebouw het keurmerk ‘Outstanding’ gekregen. Het gebouw is volledig remontabel en heeft een hoge koudevraag. Zelfs bij de verbindingen in het pand is er geen lijm of kit aan te pas gekomen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Het is hoog tijd voor de onthulling, vindt u ook niet? UNIECHEMIE lanceert met ingang van 15 april 2020 maar liefst 3 complete ranges warmtepompen voor de utiliteit. Hoe compleet wilt u het hebben?

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Wereldwijd worden de nodige maatregelen getroffen het COVID-19 virus in te dammen. Onze gedachten gaan dan ook uit naar de getroffenen die een dierbare hebben verloren als gevolg van dit virus.
Om onze relaties en onze medewerkers tegen dit virus te beschermen heeft ook UNIECHEMIE de nodige maatregelen getroffen. UNIECHEMIE volgt dan ook de richtlijnen van het RIVM. Inmiddels werken veel van onze medewerkers vanuit huis en volgen we de ontwikkelingen en het welzijn nauwlettend.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws