Plug & play, maximaal rendement en in de fabriek getest en geprogrammeerd voor een snelle start, zomaar even wat eigenschappen van de door UNIECHEMIE gelanceerde range warmtepompen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met een tank en boiler serie, binnendelen en besturingslogica. Een compleet pakket voor commerciële, industriële, maar ook voor woningbouw toepassingen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Voor de verwerking- en transportruimtes en voor 4 koelcellen heeft visafslag UFA de firma Hamelink Koeling in de arm genomen. In samenwerking met UNIECHEMIE had Hamelink het passende antwoord: een transkritische CO2 booster uit de MWT lijn van SCM Frigo. Benieuwd naar meer informatie over dit project?

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Alstublieft, onze GROENE CATALOGUS. Een 416 pagina’s tellend koeltechnisch naslagwerk op basis van onze groene toekomstige oplossingen. Met andere woorden, een compleet assortiment componenten, gereedschappen, chillers, compressor en condensing units, booster units en compressor oliën op basis van natuurlijke koudemiddelen. Hoe groen wilt u het hebben?

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Henry Technologies introduceert een nieuwe lijn coalescerende olieafscheiders met een werkdruk tot 130 bar, speciaal ontworpen voor de eisen van een transkritisch hogedruk CO2 (R744) systeem. Het betreft de HCOS-37 en HCOS-38 serie.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

BITZER luistert graag naar haar klanten. Op verzoek hebben zij dan ook de Terminal Box voor de HS.85 // CS.85/63 // CS.95/96 serie aangepast. Voor de nieuwe HS.95 serie is deze nieuwe zwarte Terminal Box al als standaard doorgevoerd.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Bacharach stelt een gratis softwareprogramma beschikbaar waarmee het voldoen aan wetgeving wordt vereenvoudigd en koudemiddellekkage makkelijker wordt getraceerd. Is dat even handig!

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Voor vakmensen die af en toe industriële gassen gebruiken biedt UNIECHEMIE in samenwerking met Air Liquide een uniek aanbod: de ALbee ™ en de ARCAL™ serie. De ALbee ™ serie, bestaande uit een zuurstof, stikstof, Argon en Argon/CO2 variant, is verkrijgbaar in kleine cilinders waardoor deze makkelijk hanteerbaar zijn. Ook de ARCAL™ serie met haar TOP intelligente aansluiting voor industriële lasprocessen is eenvoudig in gebruik en makkelijk draagbaar.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Bent u zoekende naar een duurzame, efficiënte en toekomstbestendige plug & play condensing unit? Voor welke type koudemiddel kiest u dan? Kiest u voor een standaard uitvoering of moet een condensing unit uitbreidbaar zijn met optionele accessoires? Hoe dan ook, het antwoord op uw vragen vindt u misschien wel in dit spotlight bericht.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Eindelijk is het zover, ons aanbod warmtepompen op basis van de koudemiddelen R410A, R32 en R290 staat online! UNIECHEMIE is dan ook trots op deze complete range warmtepompen voor de utiliteit. De hoogste tijd om u het complete aanbod en de daarbij behorende gedetailleerde informatie te presenteren.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Een aardgasloos, volledig circulair gebouwd pand dat verwarmd en gekoeld wordt met een wko-installatie. Met een energieprestatiecoëfficiënt van nul en een BREEAM-score van ± 94 heeft het gebouw het keurmerk ‘Outstanding’ gekregen. Het gebouw is volledig remontabel en heeft een hoge koudevraag. Zelfs bij de verbindingen in het pand is er geen lijm of kit aan te pas gekomen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws