UNIECHEMIE gaat voor veiligheid met deze serie gasdetectoren van Bacharach. Deze lijn voldoet aan de BRL100, detecteert nauwkeurig, alarmeert direct, voldoet aan ASHRAE15/EN378 en is erg makkelijk in gebruik. U gaat toch ook voor zekerheid? Tot 21 december ontvangt u 10% extra korting op de MGS-400 serie. 

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

Een betere performance, voor uw bedrijf én onze planeet. Dit is de exacte vertaling van de slogan in de uitingen van Chemours, onze partner in laag GWP koudemiddelen. We zijn er met ons allen van bewust; de wettelijke eisen waardoor onder andere koeltechnisch Nederland wordt gedwongen over te stappen op laag GWP koudemiddelen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

UNIECHEMIE geeft “gas” met natuurlijke en laag GWP koudemiddelen. Weliswaar een woordspeling gebaseerd op laag GWP koudemiddelen, maar wel één die ons op het lijf geschreven is.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

REFMATE, een afgeleide van het Engelse woord ‘mate’, ook wel maatje in het Nederlands. Oftewel, iemand die je (onder)steunt in goede en slechte tijden. Dat is nu precies wat de vernieuwde REFMATE voor u kan betekenen; accuraat, slim en onmisbaar. Dat zijn enkele eigenschappen van deze digitale manometer.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Condensvorming op motoren bij LT toepassingen? Liever niet! Dat is nu dan ook verleden tijd met de isolatiekap van Bitzer. Bitzer heeft ter voorkoming van condens op motoren met LT toepassingen een isolatiekap ontwikkeld en aan haar assortiment toegevoegd.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

UNIECHEMIE heeft nu ook voor Bitzer compressoren de IQ Module als losse Add On beschikbaar voor de CE3S, CE4S, CE4, BE5 en BE6 semi-hermetische zuigercompressoren (Ecoline). Deze IQ Module, CM-RC-01, is ook ‘on board’ te verkrijgen.

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Een lekker koud glas water, heerlijk! Gezond en zorgt voor een optimale werking van onze organen. Maar water is natuurlijk ook een belangrijk ingrediënt binnen onze branche koeltechniek. Een mooi voorbeeld hiervan is het gebruik van water in chillers. Aanschouw hier een ‘chill’ stukje koeltechniek...

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

UNIECHEMIE gaat voor veiligheid met deze serie gasdetectoren van Bacharach. Deze lijn voldoet aan de BRL100, detecteert nauwkeurig, alarmeert direct en voldoet aan ASHRAE15/EN378 en is erg makkelijk in gebruik. U gaat toch ook voor zekerheid? Meer weten? Lees dan snel verder….

Lees meer
Geplaatst in Producten nieuws

Laat Nederland oranje kleuren! Het WK voetbal voor vrouwen is aantocht. Nederland kleurt dan massaal oranje, maar niet alleen vanwege de start van het WK. UNIECHEMIE laat Nederland namelijk ook oranje kleuren. Wil jij graag dat jouw monteur in de zomer over een ‘coole’ bus beschikt en in de winter zonder bevroren voorruit zijn bus instapt?

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen

Zoals Yellow Jacket het zelf al zo mooi verwoord:  ’70 years of expertise built into every tool’. Daarom staat UNIECHEMIE 100% achter het productassortiment van Yellow Jacket. Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en sterke gereedschappen waarmee uw monteur jaren vooruit kan.
Bent u klaar voor deze interessante actie? Lees dan snel verder…

Lees meer
Geplaatst in Aanbiedingen