60 jaar samenwerking UNIECHEMIE en BITZER

20-12-2018

60 jaar samenwerking UNIECHEMIE en BITZER

Oranje en groen, de zo goed als bij elkaar gelegen kleuren in het kleurenspectrum. Oranje staat voor kracht, energie, creativiteit en toegankelijkheid. Groen staat voor balans, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen en veiligheid. U raadt het al, dit zijn de huisstijl kleuren met de typerende eigenschappen van UNIECHEMIE en BITZER. Geel is de kleur in het spectrum die oranje met groen verbindt. Geel geeft focus en doelgerichtheid en staat voor wijsheid.

Niet alleen als koeltechnische partners bundelen wij de kennis en vullen wij elkaar perfect aan. Ook visueel zijn wij dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat als sinds 1958! Het bewijs van onze vruchtbare samenwerking? Deze enorme trofee!

 

I “Onze langdurige en prettige relatie met UNIECHEMIE heeft geleid tot de huidige strategische samenwerking met wederzijds begrip en vertrouwen.

Het collectieve vernuft van beide organisaties biedt de markt innovatieve producten en intelligente oplossingen. Hiermee levert BITZER zijn bijdrage aan de dagelijkse business van UNIECHEMIE en omgekeerd. Gezamenlijk waarde toevoegen aan de klant en een duurzame wereld is ons beider streven!“ I

BITZER, Ruud van Dissel

Geplaatst in Algemeen nieuws