AERRE R290 (propaan) chillers - een technisch hoogstandje

09-01-2020

 

AERRE R290 (PROPAAN) CHILLERS -
EEN TECHNISCH HOOGSTANDJE

UNIECHEMIE is stiekem best een beetje trots. Trots op haar hoogwaardig assortiment componenten, koudemiddelen, compressor units, chillers en warmtepompen. In dit geval zijn we ook trots op onze nieuwe brochure: ‘Chillen met groene koude’, een compleet naslagwerk aangaande onze AERRE R290 (propaan) chillers. Een luchtgekoelde chiller waar wij als koeltechnisch team vierkant achter staan!
ECO3 serie
Met deze ECO3 serie luchtgekoelde R290 (propaan) chillers heeft UNIECHEMIE een breed inzetbare range toegevoegd aan haar assortiment. De chillers zijn geschikt voor toepassingen op het gebied van:
  • indirecte ruimtekoeling
  • proceskoeling
  • commerciële koeling
  • industriële koeling
De standaard range bevat een serie van 40 tot 661.8 kW. Een mooie range die tevens beschikbaar is in een EIA-uitvoering (optioneel). U investeert in een energiezuinige techniek en kunt hiermee vervolgens fiscaal voordeel behalen. De serie bevat ATEX componenten, een belangrijke vereiste. Bovendien zijn er geen restricties door de F-gassenverordening door het gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290. De componenten zijn makkelijk bereikbaar en de chillers zijn zeer servicevriendelijk. Over een optimaal onderhoudsgemak gesproken!
Laag energieverbruik, hoge EER waarden, betrouwbaarheid, flexibiliteit, compact, milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit; zomaar even enkele kenmerken van deze luchtgekoelde R290 (propaan) chillers
Custom made
Op aanvraag zijn de chillers van de ECO3 serie beschikbaar in verschillende configuraties. Met andere woorden, voor uw specifieke behoefte is er op aanvraag ook een custom made oplossing voorhanden. Flexibiliteit is dan ook het ‘key word’. Zo zijn er ook optionele componenten verkrijgbaar. Hierbij moet u denken aan een:
  • frequentieregelaar voor een traploze capaciteitsregeling
  • warmteterugwinning
  • hydromodule
  • Bitzer compressor in plaats van Dorin (HEX)
  • Blygold coating
  • EIA uitvoering
UNIECHEMIE kan tevens ondersteunen tijdens de inbedrijfstelling
UNIECHEMIE zet voor u graag dat stapje extra. Komt u koeltechnische handen of kennis tekort bij de inbedrijfstelling van onze R290 (propaan) chillers? Laat het dan even weten. Onze vakman, Bram, van de afdeling Technical Support en After Sales ondersteunt graag!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de volledige technische gegevens van onze R290 (propaan) chiller? Download dan onze brochure. Liever de brochure bij u op de deurmat? Geen probleem, wij sturen u deze graag toe! Maak hiervoor eenvoudig gebruik van onderstaande button of neem contact op via 055 533 45 29.
Geplaatst in Producten nieuws