Albee™ en Arcal™: de oplossing voor industriële gassen

26-05-2020

Voor vakmensen die af en toe industriële gassen gebruiken biedt UNIECHEMIE in samenwerking met Air Liquide een uniek aanbod: de ALbee ™ en de ARCAL™ serie. De ALbee ™ serie, bestaande uit een zuurstof, stikstof, Argon en Argon/CO2 variant, is verkrijgbaar in kleine cilinders waardoor deze makkelijk hanteerbaar zijn. Ook de ARCAL™ serie met haar TOP intelligente aansluiting voor industriële lasprocessen is eenvoudig in gebruik en makkelijk draagbaar.

ALbee™, een oplossing voor iedereen

De ALbee ™ WELD DUO is verkrijgbaar in een Argon (Ar 100% MIG/TIG/plasma) en Argon Mix (Ar 85% + CO2 15% MAG) variant. Veilig booglassen is hiermee het ‘keyword’.

De ALbee™ FLAME DUO is optimaal hanteerbaar en geschikt voor autogeen lassen, snijden, solderen en opwarmen.

De ALbee™ COOL heeft 3 belangrijke stikstoftoepassingen, te weten: afpersen, spoelen en kunststof lassen en is eenvoudig aan te sluiten dankzij de standaard ¼ SAE koppeling.

De cilinders zijn licht en handzaam in gebruik en bevatten een geïntegreerd reduceerventiel. U investeert slechts eenmalig door de aankoop van een cilinder met inhoud. Is uw cilinder leeg, dan plaatst u alleen een bestelling voor een navulling. U levert de lege cilinder bij ons in en ontvangt vervolgens een vol cilinder retour. Bij het omruilen betaalt u alleen de navulling!

ARCAL™, de nieuwe generatie voor booglassen

Met de ARCAL Prime™, ARCAL Chrome™, ARCAL Speed™ en ARCAL Force™ uit dit assortiment bereikt u een reproduceerbare laskwaliteit. Kiest u voor de ARCAL™ Prime, dan kiest u voor een zuivere oplossing. ARCAL Chrome™ is de briljante keuze. ARCAL Speed™ geeft u snelheid voor extra productiviteit en met ARCAL Force™ gaat u voor een extra sterke verbinding. De ARCAL New Generation™ voldoet aan de ISO 14175 en EN 1090 voorschriften.

 

Verschillende cilinderkop uitvoeringen

Air Liquide heeft verschillende cilinderkop uitvoeringen in haar assortiment: de TOP lijn.

Meer weten over dit mooie aanbod? Bekijk dan eens deze brochure of neem contact op met ons verkoopteam via 055 533 45 29 of via sales@uniechemie.nl

Lees ook eens: samenwerking tussen UNIECHEMIE en Air Liquide

Geplaatst in Producten nieuws