Alstublieft, onze geupdatete groene catalogus.

03-09-2020

ALSTUBLIEFT, ONZE GEÜPDATETE GROENE CATALOGUS.
NU BESCHIKBAAR ALS HARDCOPY!

Alstublieft, onze GROENE CATALOGUS. Een 416 pagina’s tellend koeltechnisch naslagwerk op basis van onze groene toekomstige oplossingen. Met andere woorden, een compleet assortiment componenten, gereedschappen, chillers, compressor en condensing units, booster units en compressor oliën op basis van natuurlijke koudemiddelen. Hoe groen wilt u het hebben?
Nu ook als hardcopy verkrijgbaar, vraag hem nu aan
Keuze stress 
Ziet u door de bomen het bos niet meer in het aanbod milieuvriendelijke koel- en klimaattechnische producten? Twijfelt u wat de juiste toekomstbestendige oplossing is voor uw installatie? Kiest u voor een oplossing gebaseerd op het koudemiddel R744 (CO2), R717 (NH) of toch voor R290 (propaan)? Welke onderdelen zijn dan geschikt? Belangrijke keuzes, waarbij UNIECHEMIE u graag ondersteunt of waarvan u het antwoord vindt in de GROENE CATALOGUS. Het neemt dan ook veel onduidelijkheden weg op het gebied van natuurlijke koudemiddelen.  

Eigenlijk kan dit naslagwerk dan ook niet ontbreken op uw bureau, in uw mailbox, in de bus van een monteur of op locatie tijdens een klus. Hoe u de GROENE CATALOGUS kunt aanvragen, leest u even verderop.
Bent u nieuwsgierig geworden naar de inhoud van onze handige GROENE CATALOGUS? U bent slechts 1 klik verwijderd…… Heeft u vragen over ons aanbod of wenst u meer informatie? Ons verkoopteam helpt u graag verder via sales@uniechemie.nl of via 055-5334529.
           
Ps. meer weten over de transitie naar natuurlijke en laag GWP koudemiddelen? Dan raden wij u dit artikel aan.  
Geplaatst in Algemeen nieuws