BLONDE d’AQUITAINE en IERSE OS

11-12-2018

 

Blonde d’Aquitaine en Ierse Os, beide een rundvleesras van superieure kwaliteit. Dit mede vanwege de aandacht die besteed wordt aan het welzijn van dit ras. Je kunt dan ook spreken van duurzaam vlees. Iets wat goed is moet gekoesterd en met zorg behandeld worden!

Bovengenoemde eigenschappen maken onderdeel uit van persoonlijke aandacht, ondersteuning, hoogwaardige kwaliteit en bewust bezig zijn met duurzaamheid en milieu. Eigenschappen die zowel UNIECHEMIE en onze gewaardeerde relatie Pool Koudetechniek op het lijf zijn geschreven. Pool Koudetechniek levert meer dan alleen koeling. Naast het ontwerpen en leveren van betrouwbare koel- en vriesinstallaties voor de industrie, groothandel, verwerkings- en industriebedrijven biedt Pool Koudetechniek oplossingen op maat waarbij in samenwerking met UNIECHEMIE net dát stapje "extra" kan worden gezet.

April 2018, de maand waarin UNIECHEMIE in opdracht van Pool Koudetechniek een prachtig CO2 DX-boostersysteem heeft geleverd.

I " We doen al meer dan 25 jaar zaken met UNIECHEMIE. Zij hebben een no nonsense mentaliteit die heel goed bij ons past " I

René Siertsema, Pool Koudetechniek

Blonde d’Aquitaine en Ierse os, we hebben het reeds aangehaald aan het begin van dit item. Het door UNIECHEMIE geleverde DX-boostersysteem is namelijk bestemd voor de vleesverwerkingsindustrie. Dit systeem is voorzien van 7 Bitzer zuigercompressoren, waarvan 2 uitgerust met frequentieregeling: één op MT en één op LT. Voor het terugwinnen van restwarmte uit het (HD)persgas zijn 2 desuperheaters geïnstalleerd. Deze wisselen warmte uit met respectievelijk het reinigingswater en stoppen warmte in een glycolsysteem. Laatstgenoemde wordt gebruikt voor vloerverwarming, verwarmen van ventilatielucht, tempereren van het product en het ontdooien van koelers. De ventilatoren zijn uitgerust met een toeren-/debietregeling en zijn energie-efficiënt. Het boostersysteem is voorzien van noodkoeling en voldoet aan de gevraagde BREEAM-NL eisen. Het imposante systeem inclusief schakelpaneel heeft een lengte van 7.85 meter en is 2.12 meter hoog.

De totale verwerkingscapaciteit van de eindgebruiker, met het credo “innovatief in vlees”, bedraagt maar liefst 600.000 verpakkingen per week! Zo zorgt dit vleesverwerkingsbedrijf uit Deventer, dat onderdeel uit maakt van Coop, voor dagelijks vers VVP vlees.

U bent nu vast nieuwsgierig naar het resultaat dat we SAMEN hebben neergezet. We laten u dan ook niet langer in spanning! Zie hier het resultaat:

Ervaringen zijn er om gedeeld te worden. Wilt u, net zoals Pool Koudetechniek, de samenwerking met UNIECHEMIE ervaren? Neem gerust contact op met het UNIECHEMIE team via 055 533 45 29. Ons projectteam adviseert u graag!

 
Geplaatst in Algemeen nieuws