Wereldwijd worden de nodige maatregelen getroffen het COVID-19 virus in te dammen. Onze gedachten gaan dan ook uit naar de getroffenen die een dierbare hebben verloren als gevolg van dit virus.
Om onze relaties en onze medewerkers tegen dit virus te beschermen heeft ook UNIECHEMIE de nodige maatregelen getroffen. UNIECHEMIE volgt dan ook de richtlijnen van het RIVM. Inmiddels werken veel van onze medewerkers vanuit huis en volgen we de ontwikkelingen en het welzijn nauwlettend.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Heeft u onlangs op de A73 ter hoogte van Nijmegen gereden? Grote kans dat u een glimp heeft opgevangen van de 18 meter hoge betonstaal constructie op het industrieterrein Bijsterhuizen. Met maar liefst 3 verdiepingen en een totaal vloeroppervlakte van 17.500 m2 zal medio juni 2020 totaalleverancier van food, non-food en versproducten ‘Chefs Culinar’ haar intrek nemen in dit pand

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Groener kan bijna niet. We hebben het hier over ons aanbod groene toekomstbestendige oplossingen, samengevat in een bijna 400 pagina tellend koeltechnisch naslagwerk! Van aggregaten tot warmtewisselaars, van chillers en compressor units tot vloeistofvaten; het staat allemaal in onze GROENE CATALOGUS.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Zou u het risico nemen? Het kopen van geneesmiddelen op de zwarte markt, alleen om geld te besparen? Dit zonder duidelijke vermelding van de inhoud en fabrikant? Dat zou wel erg gevaarlijk zijn. Net zo gevaarlijk als de risico’s bij het kopen van illegale koudemiddelen. Bij illegale koudemiddelen loopt u namelijk onder andere risico op systeemstoringen of gezondheidsproblemen.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Een lekker koud glas water, heerlijk! Gezond en zorgt voor een optimale werking van onze organen. Maar water is natuurlijk ook een belangrijk ingrediënt binnen onze branche koeltechniek. Een mooi voorbeeld hiervan is het gebruik van water in chillers. Aanschouw hier een ‘chill’ stukje koeltechniek...

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

De afbouw van HFK’s houdt de gemoederen bezig. De volgende stappen van de F-gassenverordening zijn ook nog eens in aantocht. Als kenniscentrum en leverancier van koudemiddelen vinden wij het belangrijk op maat oplossingen aan te bieden. Bezoek ons tijdens het congres en wij vertellen u er alles over.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

U ziet het goed, dit is de cover van onze nieuwe unitbouwbrochure. Is het geen plaatje? En dan heeft u het binnenwerk van deze brochure nog niet eens gezien. Wat treft u zoal aan in deze brochure? Heel simpel, een stukje vakwerk chillers, compressor en condensing units. ‘Natuurlijk’ afgestemd op uw behoeftes, voor nu én in de toekomst!

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Herinnert u zich deze nog? Niet? Dan frissen wij uw geheugen even op…

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Wat hebben koekjes en kluiven gemeen met een R723-DX chiller? Ons koeltechnisch hart gaat er in ieder geval sneller van kloppen! Nog een tipje van de sluier? Vooruit… het betreft een mooi samenwerkingsverband tussen UNIECHEMIE en Beijer Ref Deutschland.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws

Oranje en groen, de zo goed als bij elkaar gelegen kleuren in het kleurenspectrum. Oranje staat voor kracht, energie, creativiteit en toegankelijkheid. Groen staat voor balans, evenwicht, vernieuwing, vertrouwen en veiligheid. U raadt het al, dit zijn de huisstijl kleuren met de typerende eigenschappen van UNIECHEMIE en BITZER.

Lees meer
Geplaatst in Algemeen nieuws