Chill out!

08-11-2018

 
Je hebt propaan chillers en je hebt propaan chillers van AERRE. Boffen wij even dat wij deze VOLVO onder de propaan chillers aan ons assortiment hebben toegevoegd. Kwaliteit, veiligheid en milieubewustheid staan namelijk bij zowel AERRE als UNIECHEMIE hoog op de agenda.
 
Waarom staat UNIECHEMIE vierkant achter deze luchtgekoelde propaan chillers van AERRE?
Ten eerste zijn deze ECO3 serie R290 luchtgekoelde chillers enorm breed inzetbaar. Daarbij kunt u denken aan toepassingen voor indirecte ruimtekoeling, proceskoeling, commerciële- en industriële koeling. U weet natuurlijk al dat het natuurlijke koudemiddel R290 een zeer lage GWP waarde heeft. Dit resulteert in een hoge COP ten opzichte van chillers met synthetische koudemiddelen.
De standaard serie is alleen al de moeite waard! Zo bevat deze een Dorin HEX compressor (ATEX zone 2, gasgroep IIB, volgens ATEX 94/9CE) welke uitermate geschikt is voor het natuurlijke koudemiddel R290.
Belangrijke componenten zoals de hogedruk- en lagedrukbeveiliging, spoel ten behoeve van de magneetklep en de machineruimte ventilator hebben een ATEX-classificatie. Ook is de chiller voorzien van Dixell regelaars. Bij speciale projecten kan een Siemens S7 PLC worden ingezet. Een ander fabricaat is mogelijk op aanvraag.
Tot de standaard behoren tevens een aluminium micro-channel condensor (met blygold coating), fans, vloeistof/gas platenwarmtewisselaar. De chiller is uiteraard voorzien van gasdetectie.
 
De behuizing is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Een behuizing van Magnelis (met of zonder poedercoating) of RVS is optioneel leverbaar. De poedercoating kan, naar wens, in verschillende RAL-kleuren worden uitgevoerd.
De componenten worden door de producent zelf ontwikkeld en geproduceerd. Dit betekent dat hierdoor in zekere mate sprake is van flexibiliteit. Daar houden wij van!
“Maatwerk, flexibiliteit, strikte kwaliteitsnormen en zorg voor het milieu, dat zijn de typische kenmerken van AERRE”
Welke voordelen hebben deze luchtgekoelde propaan chillers nog meer?
Ja, dit is zeker een interessante toevoeging. Op aanvraag kunnen de chillers namelijk als  EIA-uitvoering geleverd worden. U investeert immers in een energiezuinige techniek en kunt hier vervolgens fiscaal voordeel mee behalen. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.
 
Voor uw gemak treft u onderstaand een handig overzicht aan van de verkrijgbare modellen.
Klik hier voor specificatie      Klik hier voor een filmpje      Klik hier voor contact
Zeg nou zelf, is het geen plaatje?
 
Geplaatst in Producten nieuws