Gemak dient de mens!

15-06-2018

 

 

Gemak dient de mens!

Gemak, onderhoudsvrij, plug & play. Dat zijn de kenmerken van de CUBO one en CUBO multi. Maar UNIECHEMIE zou UNIECHEMIE niet zijn als we daar geen schepje bovenop doen.
De CUBO one is voorzien van een Bitzer semi-hermetische zuiger compressor en een geïntegreerde luchtgekoelde condensor speciaal ontworpen voor buitenopstelling. De modellen zijn voorzien van geluidsisolatie door toepassing van een gescheiden compressorcompartiment en een ventilatortoerenregelaar. De CUBO Multi lijn bestaat uit units met 2 of 3 parallel geschakelde Bitzer semi-hermetisch zuiger compressoren.
De units zijn tevens voorzien van zuig- en persleidingkleppen, ¼”flare service aansluitingen met schräder, carterverwarming, oliekijkglas, voorgevulde olie en trillingdempers. Alle motoren hebben een 400V/3ph/50Hz voeding en worden beschermd door een interne thermistor of door externe Kriwan modules, afhankelijk van het toegepaste type compressor.

Zowel de CUBO one als de CUBO multi zijn geschikt voor medium- en lage temperatuurtoepassingen en verkrijgbaar voor onderstaande koudemiddelen:
Medium- en lage temperatuurtoepassingen
De CUBO lijn is breed inzetbaar en daarmee geschikt voor alle markten. Elke unit wordt geleverd met een gegalvaniseerde stalen omkasting en een kleur coating (RAL 7035).

Maar waar blijft nu dat ‘schepje’ waar UNIECHEMIE het over heeft?
Dat gaan wij u nu vertellen. De standaard set is uit te breiden met een verdamper én wij maken het plaatje compleet om naast de verdamper ook het bijbehorende koudemiddel aan te bieden. Dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Over gemak gesproken.

‘Nu wil ik eigenlijk wel over meer technische informatie beschikken’
Geen probleem. Wij voorzien u graag van uitgebreide informatie omtrent dit product. Neem contact op via sales@uniechemie.nl of bel met 055 5334529 en ons verkoopteam helpt u graag verder! De brochure downloaden? Dat kan hier:
Download de brochure
Met vriendelijke groet,
Het UNIECHEMIE team
Geplaatst in Producten nieuws