Gratis Bacharach software voor traceren koudemiddel lekkage / monitor koudemiddel

26-05-2020

Bacharach stelt een gratis softwareprogramma beschikbaar waarmee het voldoen aan wetgeving wordt vereenvoudigd en koudemiddellekkage makkelijker wordt getraceerd. Is dat even handig!

Meervoudig bekroond

De meervoudig bekroonde Parasense Refrigerant Tracking en Compliance-software van Bacharach wordt al sinds 30 jaar actief gebruikt in de markt en ondersteunt u bij het bijhouden van uw koudemiddelgebruik. Nu levert Bacharach de software gratis om de uitstoot van koudemiddelen nog verder te verminderen.

Beheer uw koudemiddelgebruik, waar u ook bent

De top-down en bottom-up weergaven bieden een duidelijk inzicht in al uw apparatuur, zowel op microniveau als op bedrijfsniveau, waar u ook bent. Zonder limieten aan het aantal gebruikers of sites.
Met behulp van deze waardevolle software beschikt u over eenvoudige en effectieve rapportages, waardoor dit hulpmiddel het u makkelijker maakt de F-gassenregels na te leven. 

Emissiepercentage: een voorbeeld

25% of 7%, een fors verschil. Het gemiddelde emissiepercentage van koudemiddelen voor supermarkten alleen wordt namelijk geschat op 25% per jaar. Reeds geïmplementeerde voorbeelden  kunnen momenteel emissiewaarden van maar liefst 7% bereiken.

Profiteer ook van deze veelzijdige gratis tool en registreer u vandaag nog via de website van Bacharach of maak gebruik van onderstaande button:

 

Lees ook: lekdetectie - een wettelijke noodzaak

Geplaatst in Producten nieuws