Het bewijs van een mooie samenwerking tussen UNIECHEMIE en Govers Koeltechniek

18-10-2018

U kent ongetwijfeld de uitdrukking "appels met peren vergelijken". Deze uitdrukking gaat hier zeker niet op en bedoelen wij in dit geval letterlijk.
 
UNIECHEMIE ademt koeltechniek. Zo bouwen wij met passie voor dit vak en met behulp van onze gekwalificeerde medewerkers de mooiste units samen. De passie voor koeltechniek delen wij ook met onze gewaardeerde relatie Govers Koeltechniek. Wist u dat Govers Koeltechniek al ruim dertig jaar een breed scala van industriële koelinstallaties voor diverse gerenommeerde bedrijven ontwerpt, monteert en onderhoudt?
 
In juli 2018 mocht UNIECHEMIE in opdracht van Govers Koeltechniek een prachtige, solide NH3 unit leveren welke inmiddels in vol ornaat werkend bij haar eindgebruiker is geïnstalleerd.

I "UNIECHEMIE is voor ons een partij die meedenkt, adviseert. Dankzij de jarenlange ervaring, kennis en kunde is de communicatie van dit project soepel verlopen. Wij hebben dit zeker als pluspunt ervaren"  I

Jack van den Bergh, Govers Koeltechniek
Appels en peren, we hebben het reeds aangehaald. De door UNIECHEMIE gebouwde unit is bestemd voor fruitbewaring. Deze unit is voorzien van 3 Bitzer OSKA 7452-K  schroefcompressoren, waarvan één uitgerust met frequentieregeling in combinatie met een IE2 elektromotor van 55kW. De overige compressoren zijn gekoppeld aan energiezuinige IE3 motoren van 45kW. Daarnaast  beschikt de unit over een glycol-gekoelde oliekoeler, in combinatie met een separaat opgestelde drycooler. Zodoende zorgt deze toekomstbestendige opstelling – de totale opslagcapaciteit bedraagt 4.000 ton - voor de perfecte koeling van overheerlijke appels en peren middels de Ultra Low Oxygen methode.
 
U bent nu vast nieuwsgierig naar het resultaat dat we SAMEN hebben neergezet. We laten u dan ook niet langer in spanning! Zie hier het resultaat:
Wilt u ook dezelfde ervaring beleven als Govers Koeltechniek? Neem gerust contact op met het UNIECHEMIE team via 055 533 45 29. Ons projectteam adviseert u graag!
Geplaatst in Algemeen nieuws