Hoog-efficiënte klimaat range

18-03-2020

 

HOOG-EFFICIËNTE KLIMAAT RANGE

Heeft u ons vorige nieuws-item van 13 maart jl. gelezen? Daar gaven we het al aan: UNIECHEMIE is namelijk niet alleen innovatief en duurzaam in koeltechniek. UNIECHEMIE is naast de koeltechnische markt ook een volwaardig partner in de klimaatmarkt. Een mooi voorbeeld hiervan is de lijn R290 (propaan) chillers van AERRE.
Hier is hij dan, de volgende hint.
Nieuwe klimaat range
Die innovatieve klimaat range trekken we door met een complete range op basis van de koudemiddelen R410A (A1), R32 (A2L) en R290 (A3) voor de utiliteit, verkrijgbaar van 21 kW tot 349 kW (per unit). Welk product? Dat blijft nog even een verrassing.

Wat we al wel vast kunnen melden dat deze hoog-efficiënte productlijn naadloos aansluit op onze expertise. Immers ligt het koeltechnisch principe hieraan ten grondslag. Een perfecte combi, waarbij UNIECHEMIE ook nog eens ondersteuning bij inbedrijfstelling kan bieden. Desgewenst kunt u ook nog deelnemen aan een producttraining voor deze nieuwe range. Kortom, UNIECHEMIE adviseert en ondersteunt u ook in klimaattechniek, van A tot Z! 

Nog 28 dagen tot de lancering, binnenkort heeft u de primeur.
 
 
Geplaatst in Producten nieuws