In the spotlight: Bitzer Ecolite condensing unit

06-05-2020

IN THE SPOTLIGHT:
BITZER ECOLITE CONDENSING UNITS

Bent u zoekende naar een duurzame, efficiënte en toekomstbestendige plug & play condensing unit? Voor welke type koudemiddel kiest u dan? Kiest u voor een standaard uitvoering of moet een condensing unit uitbreidbaar zijn met optionele accessoires? Hoe dan ook, het antwoord op uw vragen vindt u misschien wel in dit spotlight bericht.
In the spotlight: de premium BITZER ECOLITE condensing units
ECOLITE condensing units
De ECOLITE condensing units, geschikt voor commerciële koeling, zijn een perfecte aanvulling op BITZER's bewezen standaard LHE en premium ECOSTAR-serie. Het is de ideale oplossing voor kostenbewuste installateurs die op zoek zijn naar een hoog flexibel, duurzaam en eenvoudig te installeren systeem.

Geschikt voor LT/MT toepassingen
Alle modellen van de 7 units zijn geschikt voor lage en gemiddelde temperaturen door het gebruik van de efficiënte BITZER Ecoline compressoren met capaciteitsregeling. Uiteraard in combinatie met voor het systeem geoptimaliseerde condensors en toerental geregelde ventilatoren.

Toekomstbestendige oplossing
Kris Jansen, sales support engineer bij UNIECHEMIE: ‘De ECOLITE-serie is geschikt voor de meest gangbare koudemiddelen inclusief A2L koudemiddelen. De serie heeft een geluidsisolerend ontwerp, ventilatoren met variabele snelheid, een controller met display en voorbedraad schakelpaneel inclusief BEST software connectiviteit. De ECOLITE bevat de bekende efficiënte BITZER ECOLINE compressor met Varistep capaciteitscontrole (50% tot 100%). Dit maakt de ECOLITE een toekomstbestendige oplossing binnen het aanbod plug & play condensing units’.
Een letterlijk kijkje in de ECOLITE
Optioneel zijn de volgende accessoires verkrijgbaar:
  • verbeterde capaciteitsregeling van 10% tot 100% voor LHL5E (2e VARISTEP)
  • olieafscheider met terugslagklep
  • Minichannel condensor met plastic coating of optionele koperen vinnen
  • vloeistofreservoir met 2 kijkglazen en aansluiting voor overdrukventiel
  • cold room temperatuursensor
  • BEST converter voor aansluiting op BEST software
  • terugslagklep in condensaatleiding (vloeistofleiding)
De technische data van de 7 modellen:
Niet geheel onbelangrijk: De ECOLITE voldoet volledig aan de EU Ecodesign Product Regulation 2015/1095.
 
Bitzer heeft een mooie productvideo samengesteld van de 7 modellen. Deze willen wij u natuurlijk niet onthouden. Bekijk de productvideo hier
 
Zijn uw vragen niet geheel beantwoord of wenst u meer informatie omtrent deze premium BITZER ECOLITE-serie? Ons verkoopteam helpt u graag verder via 055 533 45 29. Of maak gebruik van onderstaande button.
Ja, neem contact met mij op
 
 
Geplaatst in Producten nieuws