Koude technologie, op weg naar 2020!

29-02-2016

Opnieuw organiseert UNIECHEMIE in Apeldoorn een boeiende bijeenkomst waar u kennis kunt maken met toekomstige koude technologieën.

Reserveer nu 6 april 2016 in uw agenda!

In 2014 hebben wij onze visie gegeven op het gebied van uitfasering van F-gassen en de introductie van nieuwe synthetische koudemiddelen. Het is nu tijd om aandacht te besteden aan nieuwe technologie. Achter 20-20 steekt een bepaalde magie.
Onze leveranciers zijn daar continue mee bezig.  Zij verbeteren bestaande producten en  ontwikkelen nieuwe producten voor toekomstige koudetechniek.   

Onze partners zoals Bitzer, Dorin, LU-VE, Refrigera, Kelvion, Murco en Refco zijn daar zeer actief in. Maar ook bijvoorbeeld Chemours (voorheen DuPont) hebben het nodige te melden.

Het is met name interessant omdat er een aantal voor u commercieel zeer interessante alternatieve producten worden geboden. Een aantal van onze partners/leveranciers hebben inmiddels toegezegd aanwezig te zijn met hun laatste ontwikkelingen.
Een gedetailleerd programma wordt u binnenkort toegezonden.

Het middag- en avonddeel van dit “file vrije” programma is compleet verzorgd. Na het middagprogramma is er mogelijkheid voor een netwerkborrel, gevolgd door een fantastisch buffet. Ook uw partner is welkom. Voor hen wordt er een interessant programma in Apeldoorn georganiseerd. Een aanmeldingsformulier voor dit symposium zal u binnenkort worden toegezonden.

Het gehele UNIECHEMIE-team heet u, eventueel met partner, op 6 april 2016 van harte welkom bij ons zeer informatieve middag-/avondprogramma.

U kunt de bijeenkomst alvast via deze link in uw agenda zetten.

Geplaatst in Algemeen nieuws