Kwaliteit, daar houden wij van

10-04-2019

KWALITEIT, DAAR HOUDEN WIJ VAN

We vallen deze keer met de virtuele deur in huis met de cover van onze nieuwe unitbouwbrochure….
Is het geen plaatje? En dan heeft u het binnenwerk van deze brochure nog niet eens gezien.

Kwaliteit
Daar houden wij van. Onze chillers, compressor en condensing units zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij verliezen wij onze verantwoordelijkheid voor het milieu absoluut niet uit het oog. Wij kunnen dan ook met een gerust hart verkondigen dat UNIECHEMIE “klaar is voor de toekomst!”

Van idee naar product
Ons specialistisch team engineering & projecten staat dagelijks voor u klaar om uw wensen exact te vertalen in maatwerk. Controle is het ‘keyword’. Binnen een vooraf gestelde afgesproken termijn vindt er een eerste controle plaats op basis van een 3D-tekening. Hierdoor heeft u direct inzicht in uw maatwerk unit. Door de duidelijke en heldere communicatie van dit team, komt u gedurende het proces nooit voor verrassingen te staan. Kortom, dit team slaat de beste brug van idee naar eindproduct!
Assortiment
Ons assortiment chillers, compressor en condensing units is zeer uitgebreid. Zo is ons aanbod afgestemd op uw behoeften, voor nu én in de toekomst. Naast de op HFC en HFO gebaseerde units ligt onze focus vooral op milieuvriendelijke en duurzame alternatieven zoals R717 (NH3), R744 (CO2) en R290 (propaan). Hiermee zorgt ook UNIECHEMIE voor een lagere wereldwijde klimaatimpact. Een strategie die volledig ondersteund wordt door onze moedermaatschappij Beijer Ref.

Onze speciale aandacht gaat uit naar onze (ECO) GREENLINE serie. Door een uitgekiend ontwerp- en engineeringconcept bieden wij u een goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo worden de standaard ontwerpen aangeboden met 2 tot 3 zuigercompressoren of 2 tot 3 schroefcompressoren in een capaciteitsbereik van 75 kW tot maar liefst 1.000 kW.
Kortom, met dit complete pakket units en chillers kunnen wij met een gerust hart verkondigen dat UNIECHEMIE een hoofdrolspeler is in de koeltechnische branche. Welke koeltechnische uitdaging kunnen wij voor u oplossen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de volledige inhoud van onze unitbouwbrochure? U kunt deze hier downloaden. Liever de unitbouwbrochure bij u op de deurmat? Wij sturen u deze graag toe! Maak hiervoor eenvoudig gebruik van onderstaande button:
Ja, ik wil graag een exemplaar ontvangen
Geplaatst in Algemeen nieuws