Nieuwe generatie microchannel condensors

10-03-2017


UNIECHEMIE speelt voortdurend in op de veranderende eisen en ontwikkelingen in de markt. Of het nu gaat om de toenemende belangstelling voor het reduceren van energiegebruik, of de veranderende markt ten gevolge van de nieuwe koudemiddelen.

Zo voegde Uniechemie onlangs het merk Thermokey toe als toeleverancier voor luchtgekoelde condensors geschikt voor de koudemiddelen R717 (ammoniak), R290 (propaan), R410A, R134a, R407C, R404A, R507A en de meeste overige koudemiddelen.

ThermoKey heeft vroegtijdig erkend dat de koeltechnische markt innovatieve en hoogwaardige warmtewisselaars vraagt. Door het merk Thermokey op te nemen in het assortiment bij UNIECHEMIE heeft men nu de beschikking over een volledige nieuwe generatie luchtgekoelde condensors voorzien van microchannel technologie.

Naast de microchannel condensors heeft Thermokey ook een volledig assortiment koper-alumuminium tube en fin warmtewisselaars. Inclusief een serie tube en fin warmtewisselaars voor ammoniak.

Voordelen
De luchtgekoelde microchannel condensors bieden een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele warmtewisselaars. Microchannel technologie en compacte warmtewisselaars in de koudetechniek sector kunnen leiden tot een aanzienlijke energiebesparing en daardoor een verbeterde milieuefficiency.
Verder kan de koudemiddelvulling van de installatie worden teruggebracht ten gevolge van de kleinere systeeminhoud.

D-vorm header
Voor de meest veeleisende klanten van Uniechemie bieden wij ook de D-vorm header. De D-vorm heeft een lager drukverlies en geeft de beste distributie van het koudemiddel in de kern van de microchannel.

De ronde header is de best verkopende in de koeltechnische markt en is met name ook geschikt voor R410A toepassingen dankzij zijn uitstekende drukweerstand.
De al eerder in het assortiment van UNIECHEMIE opgenomen merken zoals Roen Est, Lu-Ve, Güntner en Bitzer aangevuld met Thermokey bieden de installateur een grote keus voor luchtgekoelde en watergekoelde condensors.
Bel voor meer informatie en voor de brochure naar onze specialisten in Apeldoorn via telefoonnummer 055 533 4529 of schrijf een e-mailbericht naar sales@uniechemie.nl
De brochure is ook on-line te vinden via deze link.

Met vriendelijke groeten,
Het UNIECHEMIE team
                       
 
Geplaatst in Producten nieuws