Ons aanbod warmtepompen staat online

15-04-2020

ONS AANBOD WARMTEPOMPEN STAAT ONLINE

Eindelijk is het zover, ons aanbod warmtepompen op basis van de koudemiddelen R410A, R32 en R290 staat online! UNIECHEMIE is dan ook trots op deze complete range warmtepompen voor de utiliteit. De hoogste tijd om u het complete aanbod en de daarbij behorende gedetailleerde informatie te presenteren.
Een complete range warmtepompen op basis van de koudemiddelen R410A, R32 en R290
MAXA R410A warmtepompen
De afgelopen periode hebben wij u deelgenoot gemaakt van onze reis naar de lancering van deze kwalitatief sterke en hoog-efficiënte productlijn. Zo heeft u kunnen lezen dat bijvoorbeeld de R410A range van MAXA Eurovent gecertificeerd is, dat betekent dat deze range aan strenge capaciteitscontroles is onderworpen. Deze certificering geeft een garantie dat de producten voldoen aan de Europese prestatie- en geluidsnormen. Daarnaast zijn deze MAXA warmtepompen, voor wat betreft de SEER en SCOP, ondergebracht in een hoger segment dan het marktgemiddelde, een MAX(A)imaal rendement dus. Dan hebben we het nog niet eens over de handige V.415 besturing met display-interface voor de warmtepompen en HWA1-A chiller range.
 
De R410A range bestaat uit een zestal warmtepompen en is geschikt voor commerciële en industriële toepassingen:
Lucht / water inverter chillers en warmtepompen met axiale ventilatoren - R410A – hoog efficiënt
Inverter chillers en warmtepompen met dubbel koudemiddelcircuit – R410A – hoog efficiënt
Luchtgekoelde water chillers  – R410A – industriële lijn / hydronic
Luchtgekoelde omkeerbare warmtepompen  – R410A – industriële lijn / hydronic
Luchtgekoelde chillers met axiale ventilatoren – R410A – industriële lijn / hydronic
MAXA R32 warmtepompen
Ook heeft u kunnen lezen dat de MAXA R32 (A2L) range* uit onderstaande types bestaat en  geschikt is voor zowel commerciële als industriële toepassingen. Met een GWP van 675 en een energieklasse van respectievelijk A++ en A+++ zijn deze warmtepompen een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Daarnaast zijn deze warmtepompen verkrijgbaar in een geruisarme en zeer geruisarme uitvoering.
Omkeerbare koelmachines en warmtepompen - R32
Omkeerbare koelmachines en warmtepompen - R32
* de R32 range gaat medio juni 2020 in productie bij MAXA. De genoemde data zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen.
AERRE R290 (propaan) warmtepompen
De luchtgekoelde range warmtepompen van AERRE (Tecnofreddo) zijn allen gebaseerd op basis van het koudemiddel R290 (propaan). Deze lijn warmtepompen maakt onderdeel uit van de ECO3 serie waar onze R290 (propaan) chillers ook onderdeel vanuit maken. Dezelfde vertrouwde kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk mogelijkheden. Dit, in combinatie met het natuurlijke koudemiddel R290, maakt het een duurzame en milieuvriendelijke keuze.
 
Whitepaper warmtepompen
Hij is reeds vele malen gedownload: ons whitepaper over warmtepompen. Een document vol met waardevolle informatie. Zo beschrijven wij onder andere het principe van een warmtepomp, de regelgeving, de ins & outs en de mogelijkheden met betrekking tot subsidie. Wist u dat bijvoorbeeld de i-HP en de i-MAX van MAXA opgenomen zijn in de ISDE lijst warmtepompen 2020? De ISDE-regeling (Investeringssubsidie Duurzame Energie) loopt nog tot en met 31 december 2020.
Heeft u interesse in ons whitepaper? UNIECHEMIE stelt u deze vrijblijvend ter beschikking!
Het complete aanbod online
Dan is het nu tijd om u het complete aanbod en de daarbij behorende gedetailleerde informatie te presenteren. Benieuwd naar de specs? Klik dan op de door u gewenste button hieronder:
           
Heeft u vragen omtrent ons aanbod warmtepompen? Ons team helpt u graag verder via 055 533 45 29. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onderstaand verzoek om geheel vrijblijvend contact met u op te nemen:
 
Ps. Is u onze vernieuwde menustructuur op onze website al opgevallen? Zo staan bijvoorbeeld onze ‘afhaalopdracht’ en onze ‘koelgasdepots’ nu onder het menu ‘koudemiddelen’.
Geplaatst in Producten nieuws