UNIECHEMIE en Air Liquide, een samenwerking die staat als een huis!

20-06-2018

U bent afnemer van las- en snijgassen zoals zuurstof en acetyleen of gasmengsels voor MIG/MAG, TIG, Plasma en lasertoepassingen. Of bent u juist afnemer van synthetische- of natuurlijke koudemiddelen? Dan hebben wij een interessante mededeling voor u!

Het gebeurt ons allemaal. U bent op een klus en komt er ternauwernood achter dat u een tekort heeft aan één van de bovengenoemde industriële gassen. Wat nu? Of zoekt u juist in uw regio naar een gerenommeerd partner om uw voorraad industriële gassen aan te vullen?

Wij maken het u nog makkelijker. Air Liquide en UNIECHEMIE zijn namelijk een samenwerkingsverband aangegaan. Eigenlijk heel logisch, want we vullen elkaar aan. Klanten van Air Liquide die koudemiddelen afnemen en nog geen klant zijn bij UNIECHEMIE, kunnen voortaan gebruik maken van deze samenwerking. Omgekeerd werkt het ook. Klanten van UNIECHEMIE die industriële gassen willen afnemen kunnen nu dus ook bij UNIECHEMIE terecht. Over service en een samenwerking die staat als een huis gesproken!

UNIECHEMIE is met ingang van 01-06-2018 één van de 31 Air Liquide depots en gesitueerd in Apeldoorn. Met ook nog eens 43 Uniechemie koudemiddel depots hebben wij door deze samenwerking het grootste depotnetwerk van Nederland. Hoe mooi is het dat onze huisstijl samen ook nog eens de kleuren van Nederland vertegenwoordigen. Dat kan geen toeval zijn!

Wat zijn nu de voordelen van UNIECHEMIE als gasdepot?

  • Wij zijn iedere werkdag geopend van 7:00 tot 17:00 uur voor het afhalen van gassen.
  • Het leveren van gassen bij u op locatie is mogelijk.
  • In een noodsituatie kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken via onder vermeld nummer.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met het verkoop team van UNIECHEMIE via telefoonnummer 055 533 45 29 of mail ons door gebruik te maken van deze button:

 

Mail Uniechemie

 

Geplaatst in Producten nieuws