Uniechemie en Air Liquide werken voortaan samen

06-09-2017

Eigenlijk heel logisch, want we vullen elkaar aan. Uniechemie als aanbieder van koelgassen en Air Liquide als aanbieder van industriële gassen. Dus alles uit één hand is nu ook mogelijk bij Uniechemie en bij Air Liquide. In die combinatie kunnen wij meer voor u betekenen.

Met 43 Uniechemie depots en 31 Air Liquide depots bieden wij het grootste depotnetwerk in Nederland. Dat is uniek. Het steekt met kop en schouders uit boven het depotnetwerk van andere aanbieders in Nederland. Er is altijd wel een Uniechemie of Air Liquide depot bij u in de buurt.
Klanten van Air Liquide die koelgas willen afnemen en nog geen klant zijn bij Uniechemie, kunnen voortaan gebruik maken van deze samenwerking. Omgekeerd kunnen klanten van Uniechemie die industriële gassen willen afnemen nu ook bij Uniechemie terecht.

De beste oplossing bespreken we graag met u. Neem daarvoor contact op met uw rayonvertegenwoordiger. Zij helpen u graag verder.
 
Rayon Accountmanager Telefoon E-mailadres
Zuid-Nederland Tim van Heeswijk 06 22 556 925 heeswijk@uniechemie.nl
Noordwest-Nederland Marcel Hellegering 06 53 312 602 hellegering@uniechemie.nl
Noordoost-Nederland Harry van de Hel 06 53 397 597 hel@uniechemie.nl

Uniechemie is dé distributeur van zowel synthetische als natuurlijke koelgassen en hoofdvertegenwoordiger in Nederland van Bitzer compressoren en condensors. Een gedegen basis voor een succesvol handelspakket. Het totaalpakket van Uniechemie is door de loop der jaren verder gegroeid en bevat nu de levering van:
  • Synthetische en natuurlijke koudemiddelen
  • Een compleet assortiment van componenten voor de koeltechniek
  • Compressoraggregaten UC en UC-Greenline series
  • Condensing units voor synthetische en natuurlijke koudemiddelen
  • Triple Aqua compacte warmtepomp
Uitgebreid met besturingstechniek voor compressoraggregaten, heeft Uniechemie een breed pakket van producten en diensten beschikbaar voor zowel de koel- als de warmtepompindustrie. Alle activiteiten van Uniechemie zijn ISO 9001-2008 gecertificeerd. De aggregatenbouw ontwerpt, bouwt en assembleert conform PED.
Duurzaam is voor Uniechemie een belangrijk aspect bij al haar activiteiten.

Air Liquide, opgericht in 1902, is wereldleider in gassen, technologieën en diensten voor de industrie en gezondheid. Air Liquide heeft de ambitie toonaangevend te zijn in de industrie, lange termijn prestaties leveren en bij te dragen aan duurzaamheid. Zij beroept zich op operational excellence, selectieve investeringen, open innovatie en een netwerkorganisatie die ten dienste staat van de klant. Door middel van de inzet en inventiviteit van zijn medewerkers levert Air Liquide een belangrijke waarde aan zijn klanten en stakeholders.
Geplaatst in Algemeen nieuws