Winteractie REFMATE

05-02-2020

WORDT REFMATE UW NIEUWE MAATJE?

Actie geldig van 31-01-2020 tot en met 15-03-2020

REFMATE, een afgeleide van het Engelse woord ‘mate’, ook wel maatje in het Nederlands. Oftewel, iemand die je (onder)steunt in goede en slechte tijden. Dat is nu precies wat de vernieuwde REFMATE voor u kan betekenen; accuraat, slim, gebruiksvriendelijk en onmisbaar. Dat zijn enkele eigenschappen van deze digitale manometer.

De REFMATE is door professionals ontwikkeld voor professionals. Zo is er gekozen voor stevige, intuïtieve knoppen in plaats van een aanraakscherm, een makkelijk af te lezen kleurendisplay met optioneel analoge weergave. De REFMATE kan worden vergrendeld, is optioneel draadloos en heeft een lange batterijduur. Wel zo handig in geval van langdurige metingen in het veld. De REFMATE is leverbaar in een 2-weg en 4-weg versie.

8 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DE REFMATE

1. Duidelijke structuur: het grote kleurendisplay toont gemeten waarden. Analoog of digitaal, aan u de keuze.
2. Communicatief: verbindt verschillende rand- en meetapparatuur met de REFMESH app
3. Aanpasbaar: de display instellingen kunnen eenvoudig worden aangepast, afhankelijk van de lichtomstandigheden en omgevingscondities
4. Snel: door het instellen van veelgebruikte koudemiddelen in favorieten
5. Up-to-date: reguliere software en koudemiddel updates kunnen gratis worden gedownload
6. Precisie: de hoge nauwkeurigheid van de sensor wordt aangevuld door compensatie van temperatuurmeetfouten. Standaard voorzien van temperatuursensoren.
7. Ontvankelijk: registratiegegevens en onderhoudsactiviteiten worden automatisch opgeslagen in de REFMATE en gedocumenteerd in de REFMESH app. Met deze software, op basis van een IoT platform, is het mogelijk een groot aantal devices te verbinden met de REFMATE.
U mist de 8e reden? Dat klopt! De 8e reden is natuurlijk de TIJDELIJK extra aantrekkelijke prijs.
De app is te downloaden in:
Wilt u de REFMATE brochure downloaden of wilt u weten hoe de REFMATE werkt? Dat kan hier:
          
LET OP: de hierboven genoemde prijzen zijn brutoprijzen. U ontvangt maar liefst 10% korting op uw nettoprijs! De actie is geldig tot en met 15-03-2020.
Bestel nu ...
 
 
Geplaatst in Aanbiedingen