Zomeractie - Met Yellow Jacket zorgeloos de weg op

17-06-2019

Een boordevolle seizoensactie vol met Yellow Jacket gereedschappen in de spotlight. Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en sterke gereedschappen waarmee uw monteur jaren vooruit kan. Benieuwd naar de actie? Download dan de pdf of scroll snel verder.

Expertise verpakt in kwalitatief hoogwaardige gereedschappen

Zoals Yellow Jacket het zelf al zo mooi verwoord:  ’70 years of expertise built into every tool’. Daarom staat UNIECHEMIE 100% achter het productassortiment van Yellow Jacket. Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en sterke gereedschappen waarmee uw monteur jaren vooruit kan.

Bent u klaar voor deze interessante actie? Lees dan snel verder…
Yellow Jacket XLT2-AP afpompunit
  • De beweging naar koudemiddel met een laag GWP met een verhoogde brandbaarheid heeft tot de ontwikkeling geleid van de YELLOW JACKET® RecoverXLT™ afpompunit.
  • XLT2-AP werd speciaal ontwikkeld voor zowel afpompen van koudemiddelen geklasseerd onder A2L (mildly flammable) als voor de meest gangbare niet-brandbare koudemiddelen. Met de XLT2-AP ( made in USA) kan men het koudemiddel zowel in vloeistoffase als in gasfase onttrekken.
  • Afpompen van CFK, HCFK, HFK, HFK/HFO en HFO.
  • Droge - robuuste - zuigcompressor zonder onderhoud.
Yellow Jacket HBVV-72 afvulslangen  met kogelafsluiter 1/4”SAE, lengte 180cm
Bestel hier de congresaanbieding
* LET OP: als hoofdsponsor van het Koudemiddelen Congres geven wij gedurende de periode van 20 juni tot en met 30 juni 2019 een extra korting ter waarde van € 150,- weg bovenop deze toch al zeer aantrekkelijke setprijs. U betaalt dan slechts € 1.100,- in plaats van € 1.250,-. Wees er snel bij (OP=OP)
 
SuperEvac NH₃ vacuumpomp
SuperEvac vacuumpomp
Serie 41 NH₃ meterset Class1 D80mm
AccuProbe II lekzoeker HFK en HFO
 
P51 TITAN™
  • Digitale 4-weg monteurshulp met 126 voorgeprogrammeerde koudemiddelen
  • 4,3” full color touchscreen compleet met vacuumsensor
  • vulslangenset van vier slangen
  • twee temperatuurklemmen
  • geheel verpakt en geleverd in een koffer
 
Wil jij graag dat jouw monteur in de zomer over een ‘coole’ bus beschikt en in de winter zonder bevroren voorruit zijn bus instapt? Plaats dan in de maand juni een bestelling voor componenten met een netto orderwaarde van € 500,- excl. en vermeld op je order de volgende tekstregel: Ja, stuur mij een zonne-/antivorstscherm. Wij zorgen er dan voor dat dit ‘coole’ zonne-/antivorstscherm met UNIECHEMIE opdruk vervolgens jouw kant op komt. OP=OP (1 per order met een maximum van 3 per bedrijf).

Jouw bedrijf in de spotlight? Stuur dan een foto van je bedrijfsbus inclusief ons zonne-/antivorstscherm naar pluim@uniechemie.nl. De foto inclusief bedrijfsnaamvermelding verdient dan een plekje in de spotlight op onze Facebook bedrijfspagina: www.facebook.com/uniechemie
 
 

Een boordevolle seizoensactie vol met Yellow Jacket gereedschappen in de spotlight. Innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en sterke gereedschappen waarmee uw monteur jaren vooruit kan. Benieuwd naar de actie? Download dan de pdf of scroll snel verder.

Geplaatst in Aanbiedingen