BITZER Greenpoint

Bitzer GreenpointGreen Point services

Het Green Point netwerk is gericht op het voldoen aan al uw wensen als klant. Wij zorgen er voor dat u de juiste ondersteuning krijgt.

Green Point specialisten bieden een breed scala van diensten. Het biedt de mogelijkheid aan technici om met elkaar naar oplossingen te zoeken.

Compressor reparaties en revisies, originele reserveonderdelen en olie, intelligente en proactieve diensten. Daar staat UNIECHEMIE voor. Wij sluiten geen compromissen als het gaat om kwaliteit en ons werk start waar andere aanbieders ophouden.

Uw voordeel:
    Vervanging, hergebruik en reparaties zijn economische oplossingen
    Volledige service: inspectie en vervanging van alle slijtagedelen en veiligheidsonderdelen
    Upgrades en optimalisatie voor compressoren

Spare parts

De uitgebreide voorraad van originele reserveonderdelen is de extra garantie voor de betere en snellere service. Er worden alleen 100% originele BITZER reserveonderdelen gebruikt in de workshop voor onderhoud en reparaties.
De kwaliteit, de betrouwbaarheid en de veiligheid van originele reserveonderdelen is niet te vergelijken met kopieën. Kopieën kennen niet de kwaliteitsnormen en tolerantie criteria die worden gebruikt bij BITZER compressoren.

Revisie

Een revisie of ruilcompressor is alleen interessant als er ook een oude of defecte compressor retour komt. Binnen 14 dagen nadat de revisiecompressor is geleverd dient de oude of defecte compressor ingeleverd te zijn. Voor de staat waarin de oude of defecte compressor verkeerd gelden dezelfde regels als hierboven beschreven. Dit geldt ook voor het reviseren van compressoren, bijvoorbeeld lagerrevisie van schroefcompressoren.