UNIECHEMIE Akademie

UNIECHEMIE wil de oplossingsgerichte partner voor de installateur en OEM ondernemingen in Nederland zijn op het gebied van koudetechniek, koudemiddelen en unitbouw. UNIECHEMIE stelt u als klant centraal en biedt superieure productkennis, technische ondersteuning, duurzame oplossingen voor koudemiddelen, service en productie van klantspecifieke compressor units en koelinstallaties. UNIECHEMIE speelt continu in op uw behoeften door het opleiden van medewerkers en gebruikers en het actief delen van deze koeltechnische kennis met collega’s, installateurs en eindgebruikers. Wij creëren een prettige werkomgeving, open communicatie en bevorderen loyaliteit. UNIECHEMIE streeft naar ethiek en maatschappelijk verantwoord ondernemen met o.a. energiezuinige oplossingen, natuurlijke en laag GWP koudemiddelen.

De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied koudetechniek stellen steeds meer eisen aan engineers, monteurs, bedrijfsleiders en projectmanagers. Wij vinden dat een prima ontwikkeling, maar realiseren ons ook dat het vergaren van kennis een tijdrovende en soms kostbare aangelegenheid is. UNIECHEMIE wil u als professional in de koudetechniek helpen om continu up-to-date te blijven en wij bieden daarom betaalbare cursussen en trainingen aan. Dat doen wij in samenwerking met onze partners en leveranciers. Op die manier bent u nauw betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. En u komt in contact met de specialisten van UNIECHEMIE en haar fabrikanten.

Ons standpunt “Beter leren, beter presteren” presenteren wij graag aan u door middel van deze brochure. Het geeft een overzicht van beschikbare cursussen en trainingen die op het moment van de uitgave beschikbaar zijn. Wilt u liever ons aanbod met beschikbare trainingen downloaden? Dat kan hier: UNIECHEMIE Akademie.pdf. Een hardcopy aanvragen kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact op via sales@uniechemie.nl of bel 055 533 45 29