UNIECHEMIE biedt

Koelgassen

UNIECHEMIE staat voor u klaar voor:
    Koelgas leveringen
    Advies over koelgas keuze
    Technische specificaties
    Productbladen en veiligheidsbladen

Componenten voor koeltechnische installaties

Wij adviseren u graag bij:
    Componentselecties
    Materiaalkeuze
    De keuze van reservedelen
    Reparatie van compressoren en overige koeltechnische componenten

Unitbouw

Op maat ontworpen units is onze specialiteit. UNIECHEMIE ontwikkelt samen met u de optimale capaciteit met de juiste componenten voor de compressorunit.
Meer informatie vindt u onder menu-item UNITBOUW.
Inbedrijfstelling of een storing? UNIECHEMIE ondersteunt u er graag bij.Over deze vorm van ondersteuning leest u meer onder Ondersteuning installateur

Engineering

Vier projectmedewerkers en twee engineers houden zich dagelijks bezig met de ondersteuning van onze klanten. Zij staan u met raad en daad bij. Zowel voor een kort advies of complexe vraagstukken kunt u bij UNIECHEMIE terecht.
UNIECHEMIE gebruikt Solid Works voor alle tekeningen en lay-outs van koelsystemen. Daarmee profiteert u van de voordelen van deze krachtige 3D-ontwerpoplossing voor het snel ontwerpen van onderdelen, samenstellingen en 2D-tekeningen.

Technologie, normen en eisen

UNIECHEMIE levert met CE certificaat en voldoet afhankelijk van de eisen aan de vereiste classificatie bureaus voor maritieme toepassingen zoal GL, LR maar ook volgens ASME en PED. Vanzelfsprekend afhankelijk van hetgeen door u gespecificeerd wordt.