Custom made en specials

Speciale UnitsWat doen wij?

Omdat UNIECHEMIE beschikt over een eigen engineeringafdeling, is het ontwerp, de assemblage en de levering van een speciale compressor unit mogelijk. Wij bouwen speciale compressor units voor een reeks van toepassingen zoals:
  •  Koeling en warmteterugwinning van opslagruimte
  •  Warmtepompen voor industrie en utiliteit

Waarom speciale units van UNIECHEMIE?

Uniechemie biedt een gedegen voorbereiding en engineering. Onze engineering afdeling werkt met Solid Works om uw plan te realiseren. Wij komen samen met u tot een oplossing en u installeert een unit die exact beantwoordt aan de wensen en eisen van uw klant. Op maat gemaakt zonder compromissen!
Uitgaande van uw specificaties en onze kennis tekenen we voor een ontwerp dat aan duidelijkheid niets te wensen over laat. En voor een installatie met een optimaal rendement.

Wat leveren wij ter ondersteuning van uw verkoop?

  •  UNIECHEMIE kan de ontwerptekeningen als digitaal bestand aanleveren.
  •  Er kunnen 3D animaties gemaakt worden van uw unit, zodat u deze in 3D vanaf alle zijden kunt bekijken. Dit komt ten goede aan de voorbereiding en lay-out van het systeem.
  •  Unitbouw levert u hoogwaardige systemen. Onze medewerkers zijn allen ervaren koeltechnici en bouwen uw units onder ideale omstandigheden dankzij onze goed uitgeruste werkplaats.
  •  De speciale units van UNIECHEMIE voldoen aan de PED richtlijnen. Dankzij de engineering van UNIECHEMIE bent u in staat om grote projecten uit te voeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de eisen en wetgeving.
  •  De componenten voor uw speciale unit hebben wij doorgaans zelf in ons assortiment. U bent er dus zeker van dat UNIECHEMIE ook na de levering de technische support en garantie kan geven.