UC 134 – sterk door samenwerking!

De UC 134-serie compressor unit is op dit moment in ontwikkeling bij UNIECHEMIE. Totdat deze nieuwe serie gereed is blijven wij natuurlijk gewoon de gebruikelijke op maat gebouwde units aanbieden voor:
    R 134a
    R 1234yf
    R 1234ze

UNIECHEMIE startte in 2016 een samenwerking met een gespecialiseerde onderneming in Polen op het gebied van unitbouw. De calculatie, techniek, engineering en project management is volledig in handen van Uniechemie. De productie vindt plaats in Polen onder project management van Uniechemie.

 

 

Kwaliteit

UNIECHEMIE is met zorg deze samenwerking aangegaan. Wij hebben onze partner met precisie ge-audit en referenties bezocht waar compressorunits zijn geleverd.
Met andere woorden, het blijft een samenwerking met UNIECHEMIE die u gewend bent. U mag zoals altijd rekenen op:
    dezelfde kwaliteit
    uw eigen aanspreekpersoon bij UNIECHEMIE
    betrouwbare levertijden

Uw voordeel

Door deze uitstekende samenwerking en een uitgekiend ontwerp- en engineeringconcept bieden wij u een kwalitatief goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
UNIECHEMIE heeft inmiddels in korte tijd opdrachten verworven voor units die in Polen worden gebouwd. En is trots dat onze klanten deze samenwerking zo positief ontvangen.

De standaard UC 134 compressorunit

Deze is nog in ontwikkeling. In de loop van 2017 zal UNIECHEMIE de gestandaardiseerde unit introduceren. Wij bouwen op dit moment nog op specificatie van de klant. Of indien u wenst maakt UNIECHEMIE voor u een ontwerpvoorstel.