UC-134: compressor unit serie op basis van R134a

De gestandaardiseerde UC-134 compressor units zijn snel leverbaar en competitief in prijs. Afhankelijk van de benodigde capaciteit kan er worden gekozen uit één of meerdere Bitzer of Dorin compressoren. UNIECHEMIE startte in 2016 een samenwerking met een gespecialiseerde unitbouwer uit Polen. Het ontwerp, technische specificaties, component keuze en project management zijn volledig in handen van UNIECHEMIE. De productie vindt plaats in Polen onder toezicht van UNIECHEMIE.

Ook voor het koudemiddel R449A kunnen wij u op maat gebouwde compressor units bieden aangepast aan uw wensen. De units kunnen uitgevoerd worden inclusief elektrische bekabeling en schakelpaneel en het gewenste besturingssysteem. Voor buitenopstelling kan de unit worden voorzien van omkasting.

Kwaliteit

UNIECHEMIE is met zorg deze samenwerking aangegaan. Wij hebben onze partner met precisie ge-audit en referenties bezocht waar compressor units zijn geleverd. Met andere woorden, het blijft een samenwerking met UNIECHEMIE die u gewend bent. U mag zoals altijd rekenen op:

dezelfde kwaliteit
uw eigen contactpersoon bij UNIECHEMIE
betrouwbare levertijden

Uw voordeel

Door deze uitstekende samenwerking en een uitgekiend ontwerp- en engineeringconcept bieden wij u een kwalitatief goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. UNIECHEMIE heeft inmiddels in korte tijd opdrachten verworven voor units die in Polen worden gebouwd en is trots dat onze klanten deze samenwerking zo positief ontvangen. Zowel de UC-134 serie als de op maat gebouwde UC-449 compressor units zijn bij UNIECHEMIE verkrijgbaar. Interesse? Ons projectteam staat u graag te woord via 055 533 45 29!