UC 134 – sterk door samenwerking!

UNIECHEMIE startte in 2016 een samenwerking met een gespecialiseerde onderneming in Polen op het gebied van unitbouw. De calculatie, techniek, engineering en project management is volledig in handen van Uniechemie. De productie vindt plaats in Polen onder project management van Uniechemie.

Kwaliteit

UNIECHEMIE is met zorg deze samenwerking aangegaan. Wij hebben onze partner met precisie ge-audit en referenties bezocht waar compressorunits zijn geleverd. Met andere woorden, het blijft een samenwerking met UNIECHEMIE die u gewend bent. U mag zoals altijd rekenen op:

  •  dezelfde kwaliteit
  •  uw eigen contactpersoon bij UNIECHEMIE
  •  betrouwbare levertijden

Uw voordeel

Door deze uitstekende samenwerking en een uitgekiend ontwerp- en engineeringconcept bieden wij u een kwalitatief goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. UNIECHEMIE heeft inmiddels in korte tijd opdrachten verworven voor units die in Polen worden gebouwd. En is trots dat onze klanten deze samenwerking zo positief ontvangen.

Zowel de UC 134-serie als de op maat gebouwde compressor units zijn bij UNIECHEMIE verkrijgbaar. Interesse? Ons projectteam staat u graag te woord!