UC 449 compressor unit serie

UNIECHEMIE startte in 2016 een samenwerking met een gespecialiseerde partner in Polen op het gebied van unitbouw. De calculatie, techniek, engineering en projectmanagement is volledig in handen van UNIECHEMIE. De productie vindt plaats in Polen onder projectmanagement van UNIECHEMIE.
 

Kwaliteit

UNIECHEMIE is met zorg deze samenwerking aangegaan. Wij hebben onze partner met precisie ge-audit en referenties bezocht waar compressor units zijn geleverd. Met andere woorden, het blijft een samenwerking met UNIECHEMIE die u gewend bent. U mag zoals altijd rekenen op:

  •  dezelfde vertrouwde kwaliteit
  •  uw eigen contactpersoon bij UNIECHEMIE
  •  betrouwbare levertijden

Uw voordeel

Door deze uitstekende samenwerking en een uitgekiend ontwerp- en engineeringconcept bieden wij u een kwalitatief goed product tegen een zeer aantrekkelijke prijs. UNIECHEMIE heeft inmiddels in korte tijd opdrachten verworven voor units die in Polen worden gebouwd. En is trots dat onze klanten deze samenwerking zo positief ontvangen.

Zowel de UC449-serie als de op maat gebouwde compressor units zijn bij UNIECHEMIE verkrijgbaar. Interesse? Ons projectteam staat u graag te woord!